Vistas de página en total

martes, octubre 25, 2005

Per L'Horta d'Alboraia

Llauradors d'Alboraia s'organitzen en defensa de l'horta.

Acaba de nèixer "Salvem l'Horta de Vera Alboraia" un col·lectiu format per un centenar de llauradors i veïns de l'horta de Vera a Alboraia,amb la finalitat d'oposar-se a les intencions de l'Ajuntamentd'expropiar-los les terres per construir un centre comercial ivivendes de luxe.

Els 100 propietaris tenen uns 400.000 m2 de terres a la xona afectadapel pla urbanístic per al que l'alcalde d'Alboraia estaria buscantsoci particular. L'operació pretén el trasllat del centre comercialque hi ha al sud de Port sa Playa cap a l'interior. Amb l'espaialliberat es farà vivendes de luxe i els tres negocis que hi ha alcentre s'instal·laran als terrenys dels afectats. Aquests indiquen quel'Ajuntament ha iniciat un expedient d'expropiació forçosa adduint unsuposat interés general que els propietaris no veuen per cap lloctractan-se de comerços i vivendes de luxe.

El proper dijous l'Associació Salvem l'Horta de Vera-Alboraia i Perl'Horta han convocat una concentració davant de l'Ajuntamentd'Alboraia, a les 20 hores.

El ple ha estat convocat per tota la oposició per a demanarexplicacions a l'alcalde, Manuel Alvaro. Es prega màxima assistència iredifusió d'aquest missatge. Aquesta batalla encara estem a temps deparar-la, i si la perdem tota l'Horta anirà darrere.

Per l'Horta de Vera, un dels espais més singulars i productius de lacomarca.

Per l'Horta de tots.

No hay comentarios: