Vistas de página en total

lunes, septiembre 21, 2009

Oferta treball

Informació de la web municipal enllaç

El 30 de setembre començarà un taller de formació per a la contratació de dissenyador web i multimèdia

Si tens entre 16 i 25 anys i no has obtingut el títol d´educació secundària obligatòria (ESO) ni cap titulació de formació professional vine a la Fundació d´Alboraya i participa en la selecció per a 10 alumnes
El 30 de setembre començarà un taller de formació per a la contratació de dissenyador web i multimèdia L'obra o servici a realitzar consistix en la millora de la pàgina web de la Fundació CV per a la promoció d'Alboraya a fi d'oferir una informació més clara, que siga més accessible i més fàcil d'usar perquè els usuaris seguisquen visitant-la. També es busca més facilitat per a la seua actualització constant per a mantindre-la viva.

En el taller es prepara l'alumne per a manejar les últimes tecnologies d'Internet, poder dissenyar una pàgina web des de zero. Realitzar des de pàgines personals fins a professionals, empreses, portals de notícies, etc. L'alumne aprendrà a crear pàgines Web per mitjà de programes específics per al seu disseny, coneixent cada un dels elements que s'han d'incorporar en la seua construcció i els passos que s'ha de seguir per a la seua elaboració.

Vine i informa't en les dependències de la Fundació d'Alboraya en C/Meliana, 3-baix d'Alboraya i pregunta per Loreto Vila / Estefania Roig. (telèfon: 961869350)

No hay comentarios: