Vistas de página en total

miércoles, marzo 24, 2010

Conferencia

El Bloc d'Alboraia organitza una conferència i projecció de fotografies sobre la realitat social, cultural i educativa de Nicaragua

L'acte tindrà lloc despús-demà dijous 25 de març, a les 19.30 h. en el Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alboraia (C/Miraculosa, sn)

Laura Gutiérrez mostrarà l'activitat de l'associació Xarxes, de la que és membre i que pretén sensibilitzar als centres educatius i a la societat en general

La ponent de la xerrada, Laura Gutiérrez, professora d'ensenyament secundari, mostrarà el treball que els membres de l'associació Xarxes estan duent a terme. Es tracta d'una entitat que treballa a cavall entre Catalunya i el País Valencià, amb professors i personal docent i col·laboradors en els dos llocs. Les dues vessants de l'organització se centren en la sensibilització en els centres educatius i societat en general de l'anomenat Primer Món.

Àngels Belloch, regidora del Bloc a l'Ajunament d'Alboraia, destaca que l'objectiu d'este tipus d'activitats és donar veu als veïns i veïns del poble que fan coses per un món millor des d'activitats com la solidaritat, cooperació, cultura o medi ambient. Durant esta legislatura s'ha organitzat altres activitats, com una projecció de fotos sobre paisatges valencians, o una mostra de la realitat cultural de la comarca valenciana dels Serrans, on participà Alfons Cervera, entre d'altres.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Gràcies

A.