Vistas de página en total

sábado, enero 22, 2011

Candidata BLOC

El BLOC ha triat a la seua candidata, Àngels Belloch, el darrer 19 de Gener, he buscat als dels altres partits (PP,PSOE, CIALBO pels blogs i tal però no he trobat res...) no sé si es una data comuna per a tots els partits, o cadascú ho fa quan vol.

7 comentarios:

Anónimo dijo...

Eixa personeta, Àngels, ja té un vot. El meu! I espere que uns milers més.

Gràcies per la dedicació que mantens.

Un futur votant del Bloc

Anónimo dijo...

Votar al Bloc, a Àngels, Francesc, Lluís, Paco... és el vot realment útil. Gent compromesa i treballadora.

Anónimo dijo...

Lo de personeta m'ha fet gràcia :D, tampoc es tan menuda no? ;) .... i treballadors.... un rato... ho dic perque ho sé de primera ma... grans vocacions sí senyor o senyoreta.

Anónimo dijo...

Alboraya necesita un alcalde serio, trabajador y que conozca su pueblo. No conozco a otra persona que reúna esas características que no sea Àngels. (Los del PP a lo mejor conocen su pueblo, pero de trabajadores no tienen nada).

Alcalde? No, alcaldesa.

Anónimo dijo...

El PSOE ja va triar fa temps a Miguel Chavarría Díaz com a candidat a l'alcaldia. Un bon candidat, sense dubte.

Mábel dijo...

Al darrer post, contestar que ja n'he ficat un per al candidat del PSPV-PSOE, com es mereix.
Al que diu que no treballen, home (o dona), jo no diria això, el que passa es que ho fan, al meu entendre, en la direcció equivocada, però d'acord en lo de l'alcaldesa ;)

Anónimo dijo...

Àngels i el Bloc han revolucionat la forma de fer política. Reunir-se amb gent i sobretot escoltar, organitzar actes públics per a suplir tot allò que l'ajuntament ha deixat de fer en els últims temps: una xarrada sobre Alboraia, presentació de llibres de veïnes i veïnes, reunions a totes les parts del poble... Això és el que haurien de fer tots els partits.

Jo com a veí no vull proclames solemnes, grans paraules, polítics que només s'adoren a si mateix. Vull fets, realitats tangibles i visibles, coses que en el dia a dia i al llarg del temps puguen recordar-se, perquè algú les ha fetes, des del seu compromís personal i dessinteressadament, perquè creu que hi ha alguna cosa per la qual lluitar, i eixe això, es diu ALBORAIA. Enhorabona Àngels, tindreu molts vots, tin-ho per segur.