Vistas de página en total

domingo, junio 12, 2011

Resum primer plenari

L'auditori de gom a gom, la expextació es podia respirar a l'ambient, també l'esperança d'un canvi, així com la xafugor de la continuitat.


Tard iniciem el ple, en el que després de les adients presentacions i constitució de la Taula, es procedix al jurament-promesa dels càrrecs dels regidors, tot amb normalitat fins que Àngels del Bloc, promet impulsar l'ensenyament en valencià (com també diu la llei, ara per ara) i algunes persones del públic poc nombrosses xiulen, mentre els aplaudiments de molts més dels presents suporten eixa promesa de compliment de la llei actual. Estos fets es van repetir dues vegades més quan els restants regidors (jo l'última, clar) del Bloc prometerem fer complir la llei a este respecte.

Una vegada tots els membres de la corporació preneren posesió, es va procedir a la votació de l'alcalde. Tots esperant el vot de Mamen Peris, que finalment va ser per a Miguel Chavarria, i un aliviat auditori va aplaudir la decisió, com no podia ser d'altra manera part del públic va expresar el seu descontent.

L'alcalde eixent tenia un public totalment entregat a ell i que li va dedicar, no recorde si dos o tres tancats i llargs aplaudiments.

L'anecdota, la regidora del PP Mari Cruz Tamarit, pels nervis del moment, va dir el nom de Miguel Chavarría, coneixedora dels nervis que es poden pasar, reconec la mala passada que li van jugar, afortunadament no tingué cap importància.

Finalment entre aplaudiments Miguel Chavarria prengué possesió, i l'acte es va cloure amb les paraules dels portaveus dels partits polítics, molt de civisme per part de tots, i molta normalitat, llevat d'alguns comentaris del públic, molt minoritaris.

Per a mi la conclusió es que hi ha un canvi a Alboraia, hi ha molta il.lusió i siga com siga molt de treball per davant.

No hay comentarios: