Vistas de página en total

jueves, enero 26, 2012

Safety day Internet

La seguretat es una preocupació gran al nostre dia a dia en molts aspectes, i les comunicacions que evolucionen més ràpid del que podem assumir, també hauríem d'incloure-les al nostre llistat.


L'AJUNTAMENT D'ALBORAYA CELEBRA EL DIA INTERNACIONAL DE LA SEGURETAT EN INTERNET

 El DIA INTERNACIONAL DE LA SEGURETAT EN  INTERNET o Safer Internet Day (SID)  és un esdeveniment internacional que està organitzat per Insafe el mes de  febrer de cada any, per a propiciar més seguretat i un ús més responsable de la tecnologia en línia i els telèfons mòbils, especialment entre els xiquets i els jóvens de tot el món. Safer Internet Day 2012 tindrà lloc el dimarts 7 febrer de 2012, centrant-se  en el tema "Connectant generacions i educant-se els uns als altres",

Des de l'Ajuntament d'Alboraya volem col·laborar en la difusió del mateix, perquè entenem que és un tema que ens afecta tots.

¿Com?

 Hem programat dos xarrades sobre la seguretat en Internet, dirigides a jóvens i adults, que tindran lloc el pròxim 7 de febrer.

 Lloc: Auditori Alboraya
       Hora : 17:30 h per a jóvens (des de 12 anys)

           19:30 h per a Pares i Mares

 Per a això comptarem amb dos experts europeus en la matèria, José Picó  i David Pérez.

Ambdós són experts en seguretat informàtica, amb més de 10 anys d'experiència dedicant-se professionalment a este tema, i actualment treballant per a la seua pròpia empresa.

      Segur que tots nosaltres hem sentit alguna vegada els següents consells de seguretat:

Cal tindre firewall!

Cal tindre antivirus!

Cal instal·lar les actualitzacions! (del sistema operatiu i de les aplicacions)

Cal parar atenció amb la informació que es publica en les xarxes socials!

(tuenti, facebook, twitter)

Cal desconfiar dels desconeguts en Internet!

 Tots ells són bons consells de seguretat. Però t'has preguntat alguna vegada per què ho són? Per què cal seguir-los?

 Vine a esta xarrada i ho veuràs amb els teus propis ulls. Les demostracions que t'ensenyarem resoldran totes estes qüestions.

 A més, podràs fer-los qualsevol pregunta que tingues sobre seguretat en Internet, de qualsevol tipus, tant si eres jove, com si eres més major, com si simplement eres  un entusiasta de les noves tecnologies. Estaran encantats de respondre-les.

No hay comentarios: