Vistas de página en total

miércoles, agosto 02, 2006

Preguntes del BLOC del ple del mes de Juliol. (Gràcies Angels)

1. Començàrem parlant del tema de l’enderrocament de Santa Bàrbara. Volem manifestar que des del Bloc estem enfadats i volem senyalar que fan les coses com si tingueren alguna cosa que amagar i sense informar. Quan sabien que havia interés no han informat de res. A més a més des del dilluns estem darrere de l’expedient i ens han estat torejant. De totes maneres presentarem les signatures com a testimoni de tot açò que estem dient. Vostes no respecten res, ni els sentiments ni la història.

2. Teòricament les respostes als precs i preguntes tenen un termini de 15 dies però les respostes als precs i preguntes del ple de juny de 2006 han arribat tard (dimarts). Es a dir tard i mal. A les preguntes sobre la despesa en campanyes publicitàries ens diuen que ho ha de dir EGUSA.Ens sembla escandalós que siguen incapaços de donar-nos o que no vulguen donar eixa informació quan l’empresa EGUSA és una empresa municipal 100 %. O és que EGUSA està fora de control o és que no els interessa donar-nos eixa informació.

3. La persona que representa al Bloc en el procés de participació (vostes tenen les seues dades i la forma de contactar amb ella) no ha sigut convocada per a les taules sectorials. Han convocat a uns representants i altres no. Quin criteri han seguit per a convocar als representants? O és que no volen que anem, si és allò que volen diga-ho clar senyor alcalde.

4. Carrer Peris Aragó, aparcament en cordó, hi ha un moment que és aparcament en bateria coincidint estretament, fa un temps preguntàrem i ens digueren que era per les obres del parking. Això vol dir que canviarà la situació ara que sembla que s’han acabat les obres. Ho diem perquè l’aparcament en bateria és problemàtica per a l’accés de persones de mobilitat reduïda.

5. Tanca de ferró i atobons en les vies en la zona de Juli Just enderrocats.

6. Es va retirar una pancarta de la plataforma “SOS Alboraia” d’una caseta de festes al·legant “que anava contra l’Ajuntament”
a. Qui és l’Ajuntament? L’equip de govern, a qui li podia sentar malament la pancarta, no és l’Ajuntament, forma part d’ell.
b. Si volen que parlem de politització de les festes parlem de la carpa del soterrament de vies feta amb diners de tots mentre que “SOS Alboraia” és un moviment ciutadà que s’ho paguen ells.
c. Hi ha una cosa que es diu llibertat d’expressió

7. Per acabar seré bona i faré propostes constructives referents a les festes. S’hem trobat que en alguns punts del poble s’ha empapelat amb els cartells de les actuacions de les festes, no es podria fer com amb les campanyes electorals? (`panells especials, panells ajuntament, casetes,etc). Algunes persones de les casetes ens han comentat que seria interessant no només reforçar els contenidors en la zona firal amb contenidors verds, també contenidors de paper, vidre i plàstic.

8. L’equip de govern va enviar fa un temps una carta als veïns de la zona de l’Avgda Ausiàs March dient que les obres de la III fase començarien l’11 de juliol, després a una pregunta en el ple anterior digueren que el 17 i a dia 25 els veïns diuen que no han començat encara. Quan començaran? Les obres són subterrànies?

9. Estan enderrocant part Avgda Catalunya i trànsit recomana anar a Germans Machado per Alboraia, tenen previst alguna mesura per al trànsit sobretot diumenges?
10. Canvi de direccions de trànsit del carrer Lepanto i Diputació és definitiu? On va a arribar canvi direccions?

11. Els veïns em comenten que durant les festes s’ha tingut molta cura de la neteja de la Plaça del Carme però ara que han passat les festes la preocupació per la neteja de la plaça ha desaparegut.

12. Una pregunta sobre Patacona, uns veïns comenten que hi ha rumors que indiquen que l’empresa que està urbanitzant la part consolidada de les casetes de Patacona també els alçarà les portes de les seues cases. Volen saber si és cert i si serà amb algun cost o no per als ciutadans. També ens conten que continuament s’estan obrint forats en els carrers i que no s’avisa. No avisen i sobtadament fan obres i fan forats.

13. Per què “Alboraya Actual” estava en la caseta oficial de l’Ajuntament durant les festes? No és el diari oficial/municipal, a méa a més duu una A roja molt sospitosa. Ens sembla que està marejant els veïns i veïnes.

No hay comentarios: