Vistas de página en total

viernes, agosto 03, 2007

Precs i preguntes CIALBO

Pregunta perquè no s’han abonat les beques de menjador del curs passat, si ja s’ha licitat l’escola Ausias March i si hi haurà finançament per a totes les despeses.

També pregunta pel PAI del IVSA i si EGUSA te crèdit per poder afrontar-lo.

Pregunta si l’ajuntament te la concessió de les sèquies per poder desviar-les i pagar-les.

Pregunta perquè s’han destinat 400.000 € a espectacles estes festes i sols 200.000 € al manteniment dels centres escolars en els darrers 3 anys.


Vol saber si el INE diu que hi ha 2146 persones majors de 65 anys, quin percentatge podran optar al centre de dia i quin a la ajuda domiciliaria.

Per últim pregunta si hi ha inspecció tècnica dels edificis de mes de 45 anys, i si tenen previst avisar els veïns.

L’alcalde li respon que el nou Ausias March va ser licitat en Maig i el 18 de Juliol va finalitzar el termini de presentar ofertes, s’havien presentat 21 empreses i ara estan revisant-les, es preveu que a finals de setembre serà l’adjudicació. Explica que si hi haurà finançament per a tot, la línia elèctrica també, no han començat a soterrar-la perquè falten terrenys i des de la setmana passada ja els tenen, en el proper Consell d’Egusa es podrà adjudica i fer.

Corrobora que NO tenen la concessió de les sèquies in que hauran de demanar-la, esperen fer-ho amb una negociació global del PAI.

En quant a les despeses en les escoles diu que s’ha fet tot el que calia, potser un poc tard, però tot el que s’ha demanat s’ha fet.

Responent a la pregunta del centre de dia diu que tindrà 25 places, i que es va fer la publicitat en prou de temps per conèixer la demanda real, desconeix els percentatges, però mes de 100 persones reben ajuda domiciliaria.

Pel que fa a les “ITV” del edificis antics, diu que no existeix cap protocol, i que al final de la legislatura ja ho faran.

No hay comentarios: