Vistas de página en total

viernes, agosto 17, 2007

Preguntes PSOE i públic

Ara es el torn de Moratal i comença dient que la massificació a les aules repercuteix en la baixada de la qualitat de l’ensenyament, i pel que fa al nou Ausias March demana que no es construixca damunt de la línia d’alta tensió soterrada.
Demana també que el projecte alternatiu de l’AVE es trasllade al ministeri de foment.
Pregunta per la relació de persones que han demanat indemnitzacions per accidents a la via publica i diu que es curiós que sols s’ haja pagat una i que siga a la regidora Carmen Peris Navarro, la qual cosa va fer enfadar molt la regidora que li va contestar que ella no tenia res que amagar i que si haguera comprovat el DNI també haguera vist que no era ella sinó un altra persona.
I ja per tancar la sessió, parla el públic present, pregant que terminen les obres perquè estan resultant massa penoses, el alcalde ho reconeix i explica les diverses complicacions i imprevistos sorgits. Un altre veí demana l’ajornament del pagament de l’enderroc de la “famosa” finca i demana que els deixen llocs per reunir-se perquè han tingut que pagar 50 euros de lloguer, li contesten que s’està ajornant i els compensaran tot el que puguen.
Una veïna demana posar el nom del carrer Sant Cristòfol a l’extrem del carrer, ja que ho ha demanat des de fa mes de un any i no hi ha manera, pregunta pels arbres del carrer abrets, i li diuen que no en posaran perquè “afecten a les cases” però que alguna cosa faran d’ornamentació, els arbres llevats estan a Patacona
Sobre la sentència de Barres parla després un altre veí, demanant que es restituixca públicament al diari del poble l’absolució de l’exalcalde i del dolo produït.
Per últim una veïna pregunta per les beques i el nou Ausias March, i li contesten que es pagaran “lo antes posible” i que l’escola s’adjudica al setembre, ella insisteix que l’escola encara que s’adjudique al setembre, fins que no estiga la línia soterrada no es podrà fer res a lo que en una acalorada discussió li respon que es soterrarà la línia elèctrica.

No hay comentarios: