Vistas de página en total

sábado, julio 26, 2008

Salvem l'EPA

Potser no siga necessari, però ja tenim un altre salvem al nostre poble...
I es que ja sabem com es resoldrà la "crisi" al nostre poble, a costa dels mes febles, els que més necessiten l'ajuda...
Hi han despeses sense les quals podríem passar perquè son supèrflues, despeses en comiats improcedents, medalles als regidors, palmeres a la arena de la platja (molt boniques sí, però en moments així en que retalles certes coses resulta ser com un mal acudit, sobre tot perquè a mes a mes sols son un experiment), com deia, llibrets explicant la “gestió municipal”?, volem que la explique al plenari i done compte d’eixa gestió on la te que donar, després, si hi sobren diners que ens envie llibres a casa, que la campanya ja va terminar fa més d’un any, no podem suportar eixe ritme de despesa publicitària.

El dilluns 28 al Municipal es decideix el futur de l'Escola d'Adults. La proposta de l'Equip de Govern es cobrar als alumnes preus gens barats i reduir professorat i grups.
Els alumnes es reunirem el dilluns 28, a les 20:30h al Ple Municipal, per reivindicar UNA ESCOLA D'ADULTS PÚBLICA PER A TOTS I TOTES.
Comptem amb la teua participació.
Moltes gràcies.

Associació d'Alumnes d'EPA.

No hay comentarios: