Vistas de página en total

sábado, febrero 28, 2009

Preguntes del BLOC al ple de febrer

Ens serveixen per veure el que està passant:
  1. les ajudes de l’epa estan desaparegudes, van dir que les farien però d’elles no s’ha sabut res.
  2. moció del tema del Barranc, prec, la gent s’està adreçant per agrair la inicitiva però també per a dir que la cosa no ha canviat i que hi ha una preocupació per la seguretat
  3. En el ple de desembre li vam preguntar pel deute amb l’ateneu per l’Agrícola i a voste no li constava. Vull recordar-li que li deuen a l’ateneu, són més o menys 12000 euros de 2008 (galotxa i agrícola)
  4. Dins dels fons d’inversió estatal s’afrontarà la remodelació de la plaça del General Basset de Patacona, volem recordar que hi ha un monolit recordatori d’aquest important personatge valencià que tenia vincles amb Alboraia i volem pregar que la remodelació de la plaça respecte el monolit.
  5. Ens ha arribat la preocupació/malestar d’alguns veïns per la desaparició de la sala de musculació de la ciutat de l’esport.
  6. Sabem que l’ajuntament ha rebut un avançament de milions d’euros de la Marina per part del Grupo Mediterráneo Costa Blanca. Ens agradaria saber què passaria si la marina no es fera. Des del nostre punt de vista este avançament pot ser un problema a la llarga perquè si l’avançament es gasta i no es fera la Marina a l’ajuntament li tocaria tornar els diners. A més a més estan lligant de peus i mans les actuacions dels futurs equips de govern.

No hay comentarios: