Vistas de página en total

sábado, febrero 12, 2011

Posibilitat

En el post del conflicto del PP, alguien apuntaba a la posibilidad de que la información viniera desde dentro mismo del PP o allegados, y viendo el momento en que todo esto ocurre, recordemos el pleno del 31 de Enero, días antes de que surgiera el "conflicto", o sea días antes de tener que elegir al candidato del PP, no puedo por menos que sospechar esta misma posibilidad.

Viendo también esa foto que se publica en el blog de Alboraia Contra la Corrupció, reconozco que soy incapaz de identificar a nadie, así que intuyo que el conocimiento de quien esté filtrando estas noticias (que no publicándolas, aunque pudiera ser el mism@) debe conocer muuy bien a asesores, familiares, etc...

Los momentos son muy importantes, y ¿no hubiera sido más provechoso para los que ellos llaman "los de simepre" que esto ocurriera o se destapara muuucho más cerca de las elecciones? mmm aquí os dejo esta cuestión para la discusión y reflexión....

A ver quien puede defender esta mezcla de intereses públicos y privados, a la que tan acostumbrados nos tienen algunos políticos imprudentes e irresponsables.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

JO ACÍ VEIG UN PUNT DE VISTA. Si es tracta d'algú que aspira a ser alcalde dins del PP, el moment era aquest.

Manuel Álvaro ha soterrat les vies (bo, ho han fet els que han treballat a peu d'obra), i a més, és diputat provincial, té tots els càrrecs orgànics, etc, etc. Per tant, per a un possible competidor és molt difícil lluitar contra això. A més ell és qui dóna i reparteix, administra el poder.

Per a lluitar contra això, el tema ix poc abans del moment de la designació del candidat a l'alcaldia. És el moment en què si el tema haguera arribat als mitjans de comunicació i haguera tingut resò, podria haver provocat que des de València no vegeren amb bons ulls un candidat rodejat de 'coses rares', i l'alternatiu puguera haver entrat de rebot.

Per això Álvaro va dosificar el tema, va convocar una roda de premsa i el tema no va continuar en dies successius.

Jo, personalment, pense que el tema ha eixit de dins del PP, i que qui siga ha buscat un col·laborador necessari en l'altra banda de l'espectre polític.

La pregunta ara és: el candidat alternatiu, els descontents del PP... què van a fer? Negociar amb l'alcalde o trencar la baralla? En els pròxims dies ho sabrem.

Rosa M. Miragall
Veïna d'Alboraia

Mábel dijo...

Doncs gran pregunta Rosa, continuar baix els designes del partit o iniciar una nova aventura política? LA segon opció, les darreres el.leccions no va funcionar mal, 2 regidors va ser un gran resultat. PErò ara depen de si les persones volen fer "carrera"política, aleshores necessiten al PP, per a complir les seues aspiracions. Tot depen de també de fins on es pot "tragar" per tal d'assolir les mentades aspiracions.

Anónimo dijo...

Jo personalment crec que les persones en qüestió tenen una manca de valentia evident per tal de dur endavant una alternativa com la que dius, Mábel. En qualsevol cas, el temps donarà o llevarà la raó.

Anónimo dijo...

Pues mira, ya ha pasado el tiempo, ya se han nombrado los candidatos, ya se ha diluido el tema no? y dices posibilidad?

Anónimo dijo...

La lista del PP no se ha hecho pública, y me consta que no se hará pública hasta el final, ya que tienen muchos problemas para cuadrar tantos intereses y sensibilidades diferentes.

Es lo que siempre pasa en el PP.