Vistas de página en total

lunes, octubre 10, 2011

Actes del cap de setmana

Divendres de vesprada, inici de curs de l'escola d'Adults, amb molts joves involucrats que ens mostraren el seu ingeni i capacitat com ells saven fer, amb un rap. Acte emotiu i reivindicatiu de una escola que ha ajudat, ajuda, i esperem ho continue fent al futur a molta gent del nostre poble.  Dansa tradicional per animar la festeta.


Dia 9 d'octubre, els premis han sigut per: la veïna i fundadora, entre d'altres, del Pas a Pas, Amparo Cortés (La Fornera) (Premi a la Solidaritat i a la Integració); Grup Carraixet (Premi Cultura, Festa i Tradició); Equip A Aleví de l'Alboraia UD (Premi al Mèrit Esportiu); el mestre Teodoro de la Fuente Jurado (Premi Educació); i Vicent Alonso Salvador (Premi Arts).. Acte també molt emotiu i que reconeix el treball i dedicació d'aquestes persones pel seu poble.



PREMI AL GRUP CARRAIXET. Àngels Belloch, una dels tres regidors de Bloc-Independents-Compromís a Alboraia, ha lliurat el Premi Cultura, Festa i Tradició als components del grup Carraixet. Que ens feren bona mostra del seu art, amb una habanera d'Alboraia, que bò, per no parlar de la cançò dels valencians, i el festero tornem de Benimaclet :D...


No hay comentarios: