Vistas de página en total

miércoles, octubre 26, 2011

Ple d'octubre extraordinari amb caracter ordinari, per poder participar i controlar

Bo, tenim a l'oposició d'ungles i fent de tot "un drama", m'explique, hui dimecres era el darrer dia per comunicar el sorteig de persones que formaran les taules electorals, i este procés d'elecció s'ha de fer en un plenari, dons be, l'equip de govern pensem que ens podem estalviar un plenari, i en conter de fer-ne un dijous i un altre pel sorteig, decidim que en fem sol un per tal de poder estalviar, i nol els sous dels regidors, pensem que un plenari mobilitza més recursos i gent.

Per tal de que tot es "fera com abans" com va demanar Manuel Álvaro al plenari, així es va fer, se'l va cridar com a portaveu, es va comunicar a les comissions i ningú es va queixar, i parlem del 14 d'octubre (+/-), però com li va dir algú al plenari, busca el minut de glòria fent-se la víctima i faltant a la veritat (també des de l'oposició), amb arguments tant (no sé com dir-ho), com que no volem que Vicent Ferrer participe, bla, bla, bla .... a la fi, després de queixar-se també de que no se'l deixa parlar (menys mal que ja estan el audios a la web i tots podem comprovar quant parla i crida este home als plenaris, algún dia faré l'exercici de escoltar-ne un i traure conters....

Per cert també tingué la "barra" de dir que com ara no li "va bé" l'aplicació del reglament orgànic municipal, que hi hauria que modificar-lo, ho estem pensant però no per a que ell parle més, que "agosaes" que diuen al meu poble, sino per donar veu a la gent d'altra manera més eficaç.

1 comentario:

pintauñas rosa fucsia dijo...

Aw, this was a very nice post. In idea I wish to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make an excellent article… however what can I say… I procrastinate alot and not at all appear to get one thing done.