Vistas de página en total

viernes, febrero 24, 2006

Manuel Alvaro vs. Joan Barres

El torn de Joan Barres per a discutir el pressupost d'Alboraia va ser digam, atrevida i colorista en un gris ple.
Tot i que sembla que no va dir mentides, potser no era el moment ni el lloc per a dir eixes veritats. Va dir que Sanfeliu s'en anava per discrepancies, per no recolçar el pressupost, tot i que li van fer una proposta d'un bon lloc de treball, que en molt d'encert ell va rebutjar.
Va insinuar que la resta del gobern del PP si gaudía d'eixos bons llocs de treball deixant entreveure com es pot conseguir eixa unitat de pensament en un partit.

Va amenaçar que publicaria al seu diari la llista de familiars col.locats al Ajuntament, provocant paraules com "Que sinvergüenza es" per que ell havia fet el mateix quan era alcalde.
Esta vist que es el destí, aixó passa tant al PP com al PSOE en el poder.

L'alcalde va decidir tancar el debat del pressupost atacant al senyor Barres, en un ple en el que no podia fer altra cosa, ja que va estar rebent-ne per tots els costats.

Va començar la intervenció dient que els comentaris de Barres els podia fer ja que estava en els últims dies de la seua carrera politica, i que tenia valor havent fet ell el que va fer i li ho va retraure dient-li al senyor Barres que ell va construir tota la Patacona, va deixar un forat de 1000 milions de les antigues pesetes, "un forat mes gran que el que es fará per a soterrar les vies del metro", va ser dir aquestes paraules màgiques i la "cla" del PP present va esclatar en aplaudiments. Quin nivell de debat polític!!
Entenc que no podia fer-ne altra mes que atacar però .....

Per a terminar el senyor alcalde ens va fer un discurs d'alló, com diriem, com si forem gent d'encefalograma pla, i es que ens va dir que ell era gent d'honor, que cumplia tot el que dia i es va escoltar per el fondo "si, si com va fer en el parking", i es que es tan perillòs dir certes cosses, recorde que tenim memòria, que no som babaus i no es creguem tot el que diu.

El senyor Barres encara va afegir que ell encara tenia el mateix cotxe i la mateixa casa, no com altres. Potser tinga raó, però el fet de no dur-se res a la butxaca no significa que la gestió siga adequada ni les formes adients.
A mes a mes va intentar aclarir que l'alcalde es un mentiròs, més que aAcebes i Zaplana junts.

Lo dit un "gran" espectacle polític el de ahir.

No hay comentarios: