Vistas de página en total

lunes, noviembre 13, 2006

Acte BLOC

PRESENTACIÓ: TRAM II AVE DISSABTE 18/11 12:30h AUDITORI MUNICIPAL

Volem convidar-vos a tots a la presentació que tancara la 1ª Trobada de les Jornades Formatives 2006, el dissabte 18 de novembre a l'auditori municipal.Pel seu interès l'ultima part de la trobada estarà oberta a tots els ciutadans (a partir de les 12:30).

L'estudi informatiu del tram II del tren d'alta velocitat, l'eixida de la ciutat de València cap als nostre poble, centrara la presentació.L'estudi ha estat en exposició publica i el Bloc ha presentat al·legacions, però el govern del PP d'Alboraia, que ha destacat per les campanyes publicitàries dels seus projectes no ha sigut tan diligent a l'hora d'informar del que pot representar el pas del tren d'alta velocitat per l'horta.L'organització comarcal del Bloc a l'Horta nord ve organitzant periòdicament cursos de formació per al seus militants en aquelles qüestions necessàries per a desenvolupar la millor les seues funcions com a futurs representants públics. El funcionament del ajuntaments, des del punt de vista reglamentari, jurídic i econòmic han ocupat diverses sessions d'aquestes trobades.

Aquest curs la 1ª trobada tindrà lloc a Alboraia i estarà dedicada a l'urbanisme. La canviant i complexa legislació urbanistica valenciana ens obliga a posar-nos al dia.

No hay comentarios: