Vistas de página en total

jueves, noviembre 15, 2007

ADÉU A L'HORTA D'ALBORAIA - VOLTA EN BICICLETA, DIUMENGE 18/11 10:30h CASA CULTURA

El BLOC em passa la següent convocatòria:

Estimats amics,
El Bloc Nacionalista Valencià d'Alboraia vos convida a acompanyar-nos en un recorregut informatiu per l'Horta. En un ambient lúdic i festiu i damunt el mateix escenari dels fets vos mostrarem quin es el patrimoni en perill que cal defensar. Recorrerem l'Horta en bicicleta i pararem allà on trobem aquells racons únics que pot ser un dia no més podrem recordar, on el nostre guia vos informarà del futur que els espera.

Un senzill esmorzar per a tots els assistents, al final del trajecte, servirà per a que pugueu fer-nos arribar qualsevol qüestió o dubte que puga sorgir.
----------------------------------------------------------------------------------------
El nou pla d'ordenació urbana d'Alboraia, inclou una sèrie d'agressions al que hauria de ser un paratge protegit que, de executar-se tal com esta, posarà fi en pocs anys a una forma de vida.. la nostra. No la dels nostres avantpassats, no només la dels llauradors que resisteixen, sinó la de tots els ciutadans actuals d'Alboraia i de l'Horta que van a vore deteriorades les seues condicions de vida en un proper futur i per a sempre.

Prou de plànols pintats de verd on desprès es va a edificar! Prou de presentacions virtuals convenientment manipulades! Prou de maquetes que només mostren una part de la realitat!

Un per un visitarem els llocs on el projecte situa urbanitzacions, centres comercials i infraestructures on ara estan els camps i les alqueries que encara queden al nostre poble. Ara sabreu fins on arribarà la destrucció tant en altura com en extensió. Senyalarem amb el dit com quedarà l'horitzó d'Alboraia des d’on comencen els projectes fins als límits del nostre terme i mes enllà, i coneixereu el preu que tots anem a pagar pel compliment dels compromisos dels responsables polítics d'aquest desastre.

Recorregut:
- Concentració davant la Casa de Cultura i eixida per passeig d'Aragó seguint el carril bici cap a València.
Parada abans l’alqueria “el Comadró": PAI partida de Calvet - camí Farinós, la ciutat del futbol i el nou camí a Germans Machado.

- Entrada al camí Farinós.
Parada al camí Farinós: Basa de contenció d'aigües pluvials de València, zona verda del camí Farinós.

- Entrada al camí de Vera.
Parada a la partida de Vera: Centre comercial.

- Entrada a l'Avda. del Mediterrani.
Parada al polígon industrial II: Construcció de Bautista Soler.

- Entrada al camí de la via pedrera.
Parada baix el pont del camí la Mar: Palau de congressos, pistes de pàdel i piscines marines

- Entrada al camí la Mar.
Parada al creuament de quatre camins: Ampliació del polígon III i camí perimetral del polígon.

- Entrada a la mota del barranc cap a l'antic escorxador.
Parada al barranc: Trasllat d'Alcampo i construcció de la nova marina.
Parada antic escorxador: Nova ronda NW, nou camí a Tavernes, trasllat de l'Ausias March, trassllat del patronat parroquial i PAI vp.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Per tal de facilitar l'organització de la trobada vos agrairíem que confirmareu a bloc@blocalboraia.info.

Aquest es un acte informatiu i reivindicatiu en que cada participant assisteix lliurement i es fa responsable del seu comportament i seguretat.

No hay comentarios: