Vistas de página en total

martes, noviembre 13, 2007

Preguntes veïnat

Es va reprendre el tema del Camí Farinós, que s’havia retallat la brossa però res mes i que era important fer-ho prompte perquè era molt perillós, l’alcalde respon que no es fàcil i que s’estan fent les gestions oportunes amb l’ajuntament de València.

Va continuar amb el torn de paraula el president del AMPA Cervantes, preguntant per l’informació errònia sobre les escoles al Diari i també perquè no els han publicat una carta des de Juliol que la van remetre, l’alcalde no li contesta, sols li diu que han retallat els espais d’opinió al diari “i au”.

Pregunten també pel pas subterrani a la Patacona anegat d’aigua com sempre, i l’alcalde diu que la solució era no haver rebut l’obra del ministeri així, que no hi ha solució que funcione, s’han comprat dues bombes d’aigua però no es suficient. El veí opina que la culpa es de les sèquies però no es continua la discussió.

El saló de plens es omplir de sobte de jovenalla i un dels pares afectats va sol•licitar la destitució de la directiva de l’escola de futbol d’Alboraia per “coaciones y amenazas” entre d’altres raons. L’alcalde diu que atendrà les peticions i els rebrà per tractar el tema.

Després una mare va recordar un problema que tenen des de l’inici del curs amb el transport dels xiquets a les escoles concertades i que no ha rebut solució des de l’ajuntament. L’alcalde li diu que sap del problema, que son 9 xiquets i que l’ajuntament no pot arribar a tot, que no es competència d’ells, la mare es queixa perquè al diari diu que hi ha preus i horaris especials que ells no han pogut percebre perque no existeixen. Discuteixen i discuteixen, sense arribar a cap conclusió mes que l’alcalde les rebrà per vore si hi es pot fer alguna cosa.

I finalment un vei pregunta per la Fundació Alboraia, la seua finalitat, etc... i fa comentaris per l’estat de les obres a Diví Mestre i Patacona.

No hay comentarios: