Vistas de página en total

viernes, noviembre 02, 2007

Ple Octubre 2007

Comencem com sempre tard, quasi les 9 de la nit amb unes 45-50 persones de públic, primer s’aprova l’acta del ple de setembre amb les puntualitzacions fetes pel BLOC.

Seguidament es discuteix la aprovació d’un nou expedient de modificació de crèdits, el que fa 9 al 2007, esta vegada parlem de al voltant de 435.000€, molt de llenguatge especialitzat en la matèria e incomprensible per a mi, comença el Bloc el torn de paraula dient que va a votar en contra i explica que es per el contenciós obert contra el pressupost i per la falta de previsió al no incloure una despesa habitual tots els anys com es la del pagament del bono-transport per als majors.
CIALBO també es posiciona en contra perquè no creu normal que s’ haja oblidat la partida que nomenava el BLOC i demana informació del destí dels diners per al nou equipament informàtic i pregunta si la baixa per anulació de les obres de reforma al Ajuntament s’havien executat ja.
PSOE-PSPV votarà abstenció perquè està d’acord amb la despesa social però diu que no es molt professional fer el canvi a estes altures del any i es lleven inversions.
L’alcalde explica que s’adquireixen màquines informàtiques fora del conveni amb la diputació per necessitats tècniques que no sap explicar i es fa la votació 11 a favor, 3 en contra i 6 abstencions (falta una regidora del PSOE)

El segon tema a tractar va ser la modificació dels Estatuts de la Fundació per a la promoció d’Alboraia, es modifica la duració en el temps del president (4 anys) i que el president serà l’alcalde de la corporació. Sols pren la paraula CIALBO per a dir que votarà en contra perque no els agrada la politització de la fundació, a lo que Vicent Ferrer explica que es el que es sol fer en aquestos casos. La votació 11 a favor, 2 en contra y 7 abstencions (PSOE-BLOC).

Després de la votació es procedeix al nomenament dels patrons dels grups polítics, pel BLOC Àngels, CIALBO Xavier Balaguer, PSOE Chavarria i PP Mª Dolores Algaba , també nomenen suplents, Lanuza PSOE i Gimeno PP, El de CIALBO sols pot ser l’únic regidor que tenen a mes de Xavier.

Després es va tractar el canvi de distinció del expedient del Sergent Cardona, en conte de retolar el carrer previst, a petició del Club de futbol d’Alboraia, es nomenarà l’estadi municipal de esports amb el nom del sergent, proposta votada per unanimitat.

Passem ja a les mocions, el PSOE amb motiu del 50 aniversari de la “riuà” sol•licita que es faça homenatge al poble amb exposicions com la de València afegint-ne material d’Alboraia, fent entrevistes, estudis, publicacions, etc... el BLOC afegeix que s’hauria de donar molta importància a la formació dels veïns per saber com afrontar eixes circumstancies. Es vota per unanimitat.

No hay comentarios: