Vistas de página en total

viernes, enero 04, 2008

Ple de Novembre

Ja sé que es inclús in altre any, però haureu de disculpar-me, estos resums dels plenaris necessiten d’una “sentada” prou llarga i fins ara no ho havia aconseguit, però mai es tard, pel que fa al plenari de desembre, com que no vaig poder anar-hi he demanat als diferents partits de l’oposició les seues preguntes i precs i si poguera ser un resum. Si algú dels que llegiu estes lletres va estar al plenari i ens vol fer algun comentari o resum, ho agrairia :)

En el ple de novembre no hi quasi hagué contingut de no ser per les mocions presentades per PSOE i BLOC i el inevitable torn de precs i preguntes que sol tancar els plenaris.

La moció del PSOE consistia en demanar la presencia del Defensor del Ciutadà en al menys dos sessions plenàries per donar conter de la seua tasca i es va aprovar per unanimitat.

I la moció del BLOC que va ser denegada pel vot de qualitat de l’alcalde Álvaro i el raonament de Vicent Ferrer, que demanava el desdoblament de la línea a Rafelbunyol i soterrament de les vies als municipal afectats amb un finançament exclusivament sostés per la Generalitat, que es el òrgan competent en la matèria, sense sacrificar el medi rural per al finançament i seguint criteris de sostenibilitat . L’argument per a la negativa esgrimit pel portaveu per a aquest tema i els “incomodes” en general, Vicent Ferrer va ser que amb la proposta del BLOC es tancava la porta a les ajudes de iniciativa privada a banda de la preocupació que sentia pels socialistes de Burjassot, (¿¡?!locualo¿¡?! pensament personal en aquell moment), i que ells defenen acords entre les administracions afectades (ahhhh , açò si ho entenc).

El fet curiós va ser que al faltar un regidor del PP, la votació s’hagué de repetir per l’empat produït, i en vista del resultat va ser necessari l’ús del vot de qualitat del nostre batlle.

En el repàs a les resolucions d’alcaldia, de nou problemes informàtics (excusa manida ja per l’ús) i algun que altre oblit, quanties de pagaments de les factures, exposició dels fets que raonen la presa de decisions.

No hay comentarios: