Vistas de página en total

jueves, enero 31, 2008

Readmissió!

M'ha arribat esta carta per a demanar la readmisió d'Agustí, el treballador acomiadat de forma improcedent, com ja ha dit la justicia:

Hola,

com sabràs, vaig ser despedit per l'alcalde d'Alboraia el passat 31 de juliol. Ara fa poc, el despido ha sigut declarat improcedent, tal i com el meu sindicat, CCOO, ha denunciat (www.pv.ccoo.es) i també ha reconegut la Unió de periodistes (http://www.unioperiodistes.org/web/ampliar1.php?id=934&idelem=54). El motiu d'este mail és demanar-te, si ho consideres oportú, que li escrigues un correu al sr. alcalde d'Alboraia, Manuel Álvaro, sol·licitant que em readmeta, ja que segons la llei, és ell qui ha d'optar entre indemnitzar o readmetre, malgrat que l'ajuntament ha perdut el judici. En el meu cas, contant la seguretat social, la indemnització, salaris de tramitació i altres, el cost de tot el procés pot significar-li a l'ajuntament entre 25.000 i 30.000 euros, una part dels quals s'estalviaria amb la readmissió.

El correu de l'ajuntament, segons la pàgina web, és amic@alboraya.com. Et pregue que ho envies també a adsevar9@hotmail.com, a fi de saber quanta gent s'ha adreçat a l'alcalde.

Aprofite per comunicar-te que algunes persones s'han compromés a què demà dijous, a partir de les 20.00 hores, en el Ple ordinari, també li demanaran personalment a l'alcalde la readmissió. Si consideres que pots fer-ho, la teua paraula seria d'una gran ajuda per tal que l'alcalde reconega que el meu treball, després de més de 10 anys en l'ajuntament, continua sent positiu per a Alboraia.

Et saluda atentament,

Agustí

Per si és del teu interés, t'adjunte una xicoteta mostra de carta "estándard" que li pots adreçar al sr. alcalde.

Sr. alcalde d'Alboraia

el motiu del present escrit és sol·licitar-li que readmeta en les seues funcions al periodista que en data 31-7 vosté va despedir de forme improcedent com a treballador de l'ajuntament. He tingut coneixement d'esta situació a través del propi periodista o a través d'altres mitjans.

Atentament.

No hay comentarios: