Vistas de página en total

miércoles, abril 07, 2010

XIV Premis Granota

Concurs de narrativa escolar en castellà i valencià

QUI POT PARTICIPAR? Poden participar tots el xavals i xavales a partir de 6 anys, residents o escolaritzats en qualsevol nivell educatiu oficial a Alboraya.

QUANTES CATEGORIES HI HA?S'hi estableixen 15 categories en valencià i 15 categories en castellà.

COM HAN DE SER LES NARRACIONS? L'obra consistirà en una narració inèdita i original, que haurà de presentar-se a mà o a màquina, per una sola cara, en paper tamany A4. podeu elegir-ne lliurement el tema i heu de presentar-ne l'original i tres còpies. L'extensió n'és lliure i només s'hi admetrà una narració, en valencià o en castellà per participant.

QUE HE DE FER PER INSCRIURE'M?
S'ha d'omplir correctament la butlleta d'inscripció que s'hi adjunta i afegir-la a la narració.

QUAN, COM I DE QUIN MODE HEU DE LLIURAR LES NARRACIONS?
El termini d'entrega d'obres serà fins el 30 d'abril de 2010. Les narracions heu de presentar-les al Centre Cívic Canonge Julià, carrer Canonge Julià 33, de dilluns a divendres de 9'00 a 21'00 h. L'original i còpies amb el títol de la narració i sense signar i la fitxa d'inscripció correctament omplida es presentaran dins d'un sobre que portarà el títol de la narració escrit a la part frontal.

QUÈ GUANYAREU?
Aprendreu a escriure, a expressar-vos correctament i a crear amb la imaginació, al costat d'un trofeu i un obsequi per categoria i modalitat lingüística.

QUI JUTJARÀ LES OBRES?
Un equip de diferents professionals del món cultural i educatiu avaluaran i guardonaran les millors creacions.

QUAN FAREM PÚBLIC ELS GUANYADORS I US LLIURAREM ELS PREMIS?
Es comunicarà, amb antelació, als centres escolars lloc, data i hora dels lliuraments dels premis.

NOTA: Si participeu en el concurs, heu d'acceptar totes les bases d'esta convocatòria. Les narracions guardonades restaran en propietat de l´Ajuntament d´Alboraya que es reserva el dret de publicació. En la comunicació als centres escolars del día, hora i lloc de l´acte de lliurament de premis, també es farà constar el procediment per a recuperar les obres no premiades.

No hay comentarios: