Vistas de página en total

lunes, enero 08, 2007

BLOC i pressupost

Comunicat del BLOC:

La regidora del Bloc Nacionalista Valencià d’Alboraia, Àngels Belloch i Aguilar, ha denunciat que amb l’aprovació del pressupost municipal per a l’any 2007, l’equip de govern del PP ha hipotecat el patrimoni municipal. Belloch ha denunciat que l’endeutament arriba al 414%. Amb aquesta actuació, cas de què perda les pròximes eleccions, el PP hauria hipotecat les possibles actuacions d’una nova majoria progressista.

El Bloc considera que, a més, el déficit municipal continua augmentant amb les actucacions “capritxoses i insostenibles del sr. alcalde, Manuel Alvaro”. Àngels Belloch considera que aquests pressupostos “comporten un risc econòmic extraordinàriament alt per a l’ajuntament d’Alboraia”. “Han hipotecat el patrimoni municipal per a fer front a una obra que hauria de financiar la conselleria d’insfraestructures i transport i no l’ajuntament d’Alboraia”, ha dit Belloch.

A més, com és habitual en ell, l’alcalde del PP no li ha tremolat la mà un milímetro per a destrossar l’horta d’Alboraia. El principal ingrés de l’ajuntament prové de dos requalificacions: per una banda la de la zona comercial d’Alcampo, i de la partida de Vera, on se situaria novament Alcampo després del trasllat. “L’horta és un patrimoni i no es pot malbaratar d’esta forma, l’alcalde hauria de centrar-se en ressoldre els problemes més immediats de la gent, i no actuar de promotor urbanístic”.

No hay comentarios: