Vistas de página en total

lunes, enero 29, 2007

Ple gener

No hi havia molta gent, encara que n'erem més del habitual.
Ple sence confrontaments importants, en el que es va aprovar la pujada de la taxa del aigua, perque s'havia aprovat pel conjunts de pobles membres de l'area metropolitana excepte 3 ó 4.

També es va acordar pnde mesures legals contra el projecte de Fomento de l'AVE.

En quan al punt "APROVACIÓ CONTRACTE TIPO DE INQUILINS LOCALS COMERCIALS REY EN JAUME." es va deixar sobre la taula, sempre em pregunte el mateix, que fa portar un tema al ple i que s'haja de deixar sence tractar? Es treballa com cal fer-ho? que està passant?
El mateix va ocòrrer amb el punt "APROVACIÓ COMPATIBILITAT FUNCIONARI", tampoc va ser discutit. Hi ha coses que no entenc, perque tampoc ens donaren cap explicació.

En els precs i preguntes el BLOC va preguntar: (gràcies Àngels)
sobre la moció que ells mateixos van presentar per a que l'ajuntament adquirira productes ecològics, pregunten pel compliment d’eixa moció.
Denunciaren que un veí estava cabrejat pel tema del excés de publicitat i paper de l'ajuntament al seu portal, que per 8 veïns havien deixat 35 sobres de més, l'alcalde va dir que es devia tratar d'un "error de càlcul"
També van dir que els contenidors de paper estàn pleníssims, en concret un que permetia passar per la vorera. L'alcalde contèstà que seria pels reixos, i Àngels li va dir que va ser eixe mateix día 25 de gener. Es va comprometer a intentar augmentar la frequència de recollida.
Una reiterada demana es l'adecentament de les fonts de la Avinguda Aragó, que estàn cada vegada pitjor, què esperem a que es caiguen del tot?
Va preguntar àngels pel Pla territorial de l’Horta, que se-ls informara en quan tinqueren notícies. L'alcalde li va dir que claro, que no podia ser d'altra manera.
Va recordar que en un ple anterior l’alcalde va dir a l’oposició que ens convocaria a una comissió per a parlar-nos dels avals del soterrament de vies del metro, ja no hem sabut res més. (com no podia ser d'altra manera?)

Tino del PSPV va demanar explicacions per l'incendi de Patacona i el sistema de protecció que tenim els veïns, l'alcalde el contestaria per escrit.

Cudero (nou cap de llista per EU), en el torn de precs i preguntes va demanar que tornara la presió a les vivendes de palmaret, l'alcalde li va dir que les obres ho permitirien.

No hay comentarios: