Vistas de página en total

lunes, febrero 12, 2007

Bloc denuncia caos circulatori

El Bloc critica que el PP no ha previst mesures per minimitzar l’efecte del tall de carrers, la ronda i les avingudes

Àngels Belloch (Bloc-Alboraia): “L’execució dels col·lectors provoca un caos circulatori en els carrers”

Nombrosos veïns s’han queixat a l’Administració municipal de la mala planificació de les obres que ha fet el PP

Nombrosos veïns i veïnes de la població han fet arribar al Bloc Nacionalista Valencià d’Alboraia, mitjançant els distints afiliats i la regidora, la situació de caos circulatori que des de fa mesos pateix el poble com a conseqüència de la construcció dels col·lectors subterranis. Ha sigut una actuació urbanística que ha provocat innombrables talls de circulació i caos de circulació que es podien haver evitat. Cal recordar que l’Ajuntament està sent insensible a l’accés de persones amb mobilitat reduïda.

Àngels Belloch: “Al Bloc Nacionalista no se li ha demanat opinió ni criteri per tal de planificar les obres i vore com es podien executar. L’equip de govern, com és habitual, ha obrat tal i com li ha paregut, i ahí estan els resultats. Que quede clar que el Bloc està a favor de la depuració de les aigües negres i la separació entre pluvials i residuals. Cal recordar que el Bloc sempre ha inclós el tema del clavegueram en els seus programes i el poc que s’havia fet ha sigut per la insistencia del Bloc, però el PP s’ha esperat a fer-ho tot a una. Ara bé, insistim que les formes que ha emprat el sr. Álvaro no han sigut les adequades”.

El Bloc d’Alboraia –que ja ha ratificat a Àngels Belloch com a candidata a l’alcaldia- ha criticat que: “s’ha donat situacions de talls de carrer que han afectat a diverses artèries del municipi al mateix temps i no s’ha donat alternatives circulatòries. Diví Mestre, Ausiàs March, Lepanto, carrer Diputació, Mestre Serrano, Ronda Est... han patit les conseqüències d’una mala planificació per part de l’equip de govern del PP”.

No hay comentarios: