Vistas de página en total

viernes, mayo 18, 2007

Ja tenim web municipal

Hui m’han avisat de que ja estava en marxa la nova web municipal. La coincidència amb el període electoral, es sols això pura coincidència. De tota manera s’agraeix l’esforç de tots per fer aquesta bonica pàgina.

Visualment bonica, fàcil de visitar, però de l’administració electrònica res de res. Us recomane que no “rasqueu” molt, que no hi ha la informació que necessitem, no hi ha Concert Previ, no hi ha informació dels centres educatius, no hi han actes dels plenaris, hi ha el que hi havia, de nou res.

I l’enllaç amb l’administració electrònica et porta a la zona en construcció, millor que l’error que abans eixia. Hem millorat, sí (poquet), però encara falta el més important.

Per cert, este alcalde que tenim a la web de l’ajuntament, s’enrecordeu d’ell? Ni cambio radical eixe ho farien tan be. Propose un joc, troba les 9999 diferències J jajajaja



3 comentarios:

Anónimo dijo...

Tenemos lo que nos merecemos "a tal señor, tal honor", y si no es así para qué queremos a ese ejército de asesores que se pagan con "lo poco que pagamos de impuestos, en Alboraia"; menos mal que ya tenemos la solución, vamos a vender agua (vaya novedad, el negocio de Alboraia siempre ha sido ese) y el de nuestro Alcalde "vender humo".

Anónimo dijo...

No tenen solusió. El PP es mereixen que cap veí els votara. Peró en tota la xàrcia d'interesos que tenen darrere, per desgrasia, prou gent els votarà. Ara, jo crec que majoríA no en traurán. Amunt un govern PSOE-Bloc. Yo votaré BLOC i la majoria dels meus amics, crec que també.

Mábel dijo...

Doncs si, això esperem que no guanyen, "pasalo" lo votar al BLOC ;)