Vistas de página en total

miércoles, marzo 05, 2008

AVE i el.leccions

En HortaNoticias

Bloc-Iniciativa-Verds demana una veu valenciana a Madrid per plantejar i reclamar una alternativa a l'AVE per l'Horta Nord

La candidata de la coalició Bloc-Iniciativa-Verds al congrés dels Diputats per la circumscripció de València, Maria Josep Ortega, va reclamar ahir a Alboraia "una veu forta" a Madrid per fer front als problemes reals dels valencians i les valencianes i "per plantejar i reclamar en Madrid una alternativa a l'AVE per l'Horta Nord".

Ortega, que ocupa el número dos de la candidatura per València, darrere d'Isaura Navarro, va citar les vora 1.500 iniciatives plantejades a Madrid per la cap de llista Isaura Navarro els últims 4 anys, enfront del treball "invisible" d'altres diputats del PP i del PSOE. "Una persona que ha treballat d'aquesta manera ha de continuar representant-nos", ha dit la candidata.

En el miting d'ahir per la vesprada en el Saló de plens de l'Ajuntament d'Alboraia també va intervindre Carles Arnal, número 3 de Bloc-Iniciativa-Verds al Congrés per València, qui va demanar "el autèntic vot útil, des de la il·lusió i el compromís". En aquest sentit, Arnal va insistir en què "ara més que mai cal que els valencians tinguem una veu pròpia a Madrid".

La regidora del Bloc en l'Ajuntament d'Alboraia, Àngels Belloch, va demanar als veïns i veïnes d'Alboraia que votaren Bloc a les eleccions municipals que tornen a confiar en la candidatura Bloc-Iniciativa-Verds ara al Congrés ja que "si en els pobles repetírem els vots que vam traure en les eleccions municipals o autonòmiques, encara ens en sobrarien perquè Isaura Navarro ens poguera representar a Madrid".

No hay comentarios: