Vistas de página en total

martes, marzo 25, 2008

Programa a Punt2 de pobles abandonats

Missatge enviat per Agustí:

El programa Medi Ambient de Punt Dos emetrà un reportatge sobre pobles abandonats els dies 26, 29 i 30 de març en els horaris habituals (dimecres a les 22:45, dissabte a les 12:00 i diumenge a les 21:30). Intervenim José Manuel Almerich i jo, i es parlarà del nostre llibre de Pobles abandonats, i de l'exposició que hi ha al Museu Valencià d'Etnologia. El programa segur que està molt bé, perquè l'equip de Fèlix Tena, en el programa Medi Ambient de Canal 9, treballa amb seriositat i rigor. El programa serà MONOGRÀFIC sobre els pobles abandonats, i es repetirà en l'horari que vos dic. Incorpora, per la informació que tinc, imatges de distints pobles abandonats, molt variats i distribuïts geogràficament.

 
 

També, per si vos interessa, l'exposició de pobles abandonats del Museu Valencià d'Etnologia passarà a partir del dia 9 d'abril a Alboraia, en la Casa de la Cultura. Estava previst que, com que és el poble del comissari, el primer lloc on anara fóra Alboraia. Ha sigut un detall del Museu Valencià d'Etnologia per a este poble, que és el meu.

 
 

D'altra banda, per si vos interessa, el tema de pobles abandonats, tant l'exposició com el llibre, continua eixint als MMCC i ultrapassant les fronteres valencianes. Hui a El Heraldo de Aragón, però hi ha un fum més de aparicions en premsa previstes.

 
 

http://www.heraldo.es/index.php/mod.noticias/mem.detalle/idnoticia.7625

No hay comentarios: