Vistas de página en total

jueves, junio 22, 2006

El BLOC d’Alboraia denuncia que el PP està utilitzant la política de VPO de forma electoralista

La regidora Àngels Belloch afirma que “el PP està parlant de l’inici de les obres en uns terminis temporals que ells saben que són impossibles”

El BLOC d’Alboraia denuncia que el PP està utilitzant la política de VPO que ells vinculen d’una forma important amb la vivenda jove de forma partidista i electoralista. La regidora Àngels Belloch afirma que “el PP està parlant de l’inici de les obres en uns terminis temporals que són impossibles”. El grup municipal del Bloc a Alboraia afirma que l’equip de govern del PP ha tingut dos legislatures per a impulsar les VPO i s’han esperat quan falta un any per a les eleccions per a llançar l’anunci del projecte.

El BLOC d’Alboraia denuncia que el PP està parlant d’uns terminis d’inici d’obres irreals i que el PP sap que és així. La regidora ha afegit “no es pot fer broma amb un tema tan seriós com el de la vivenda en un poble on és molt difícil que els joves puguen accedir a les vivendes pels preus”. La regidora ha comentat sobre els terminis temporals dels quals parla el PP “l’alcalde sap que és impossible que en un any s’inicien les obres, hi ha una sèrie de tràmits burocràtics-legals que no es poden botar i que serien previs en qualsevol cas a l’inici de les obres”“hem de recordar a l’equip de govern que s’han d’adquirir els terrenys, requalificar el sòl, reparcel·lar, urbanitzar (vials, electricitat), fer el projecte i que la Conselleria dóne el vist i plau” “només en què estudien altres iniciatives de l’IVVSA, sabrien que no poden parlar de mesos, haurien de parlar d’anys”

La regidora afirma que “estem davant d’una fita més dins de la política de primeres pedres del PP d’Alboraia cara a les eleccions de 2007”. “El PP està endeutant les arques municipals, ara que encara pot perquè encara no s’han liquidat els comptes de l’exercici 2005, per a posar en marxa projectes que possiblement es queden en la primera pedra”. A més a més des del Bloc d’Alboraia recorden que la urbanització dels sectors on es construiran els VPO també afecta a la construcció del nou C.P. Ausiàs March perquè l’agent urbanitzador serà l’encarregat de realitzar el soterrament de la línia elèctrica que passa pels terrenys del nou Ausiàs March.

No hay comentarios: