Vistas de página en total

viernes, junio 16, 2006

l'equip de govern del PP d'Alboraia està utilitzant els diners de tots els veïns i veïnes de forma partidista

El Bloc d’Alboraia denúncia que el PP està utilitzant diners de l’ajuntament per a campanyes d’autobombo.

La regidora Àngels Belloch ha declarat arran d’una campanya publicitària del’Ajuntament i l’empresa municipal Egusa referida al trasllat d’Alcampo que "l'equip de govern del PP d'Alboraia està utilitzant els diners de tots els veïns i veïnes de forma partidista".

La regidora ha afegit “m’agradaria saber quant ha valgut la campanya amb futllets a tot color i amb paper de qualitat. Per a nosaltres la situació és vergonyosa perquè l’equip de govern ven el projecte com alguna cosa ja feta quan hi ha encara molts problemes pendents de resoldre.

A més a més fa publicitat d’un projecte d’interés privat i on nosaltres no veem l’interés general »“Crec que no recorden que hi ha una suspensió cautelar de la marina de Saplaya”. “Tampoc recorden que el problema que volen resoldre a Saplaya és un excés de volumetria provocat per un excés de construcció. Ara el volen solucionar precisament construint més.

L’excés de volumetria va ser provocat per unes actuacions urbanístiques a les quals els únics regidors que votaren en contra van ser els del Bloc (llavors UPV) i UV. UV en aquell moment estava encapçalat per l’actual regidor d’urbanisme del PP Vicent Cabo”.

“Però no és la primera vegada que l’equip de govern malgasta els diners del ciutadans en campanyes d’autombo perquè fa un temps realitzaren una campanya per anunciar la finalització dels col•lectors i les inversions, en aquella ocasió van ser 10.000 euros dels alboraiers i alboraieres”.

“En aquella informació de la mateixa forma que ara es jugava a la confusió perquè no es deia en quant de temps es faria la inversió i quan estarien finalitzats els col•lectors. En aquella ocasió també donaven per fet que els col•lectors ja estaven fets quan no era així”

No hay comentarios: