Vistas de página en total

sábado, junio 03, 2006

Preguntes del BLOC a l'alcalde del ple de Maig

Ja que no vam poder estar presents, Angels molt amablement m'ha passat les preguntes que va fer al ple el darrer mes de maig i ací les fique:

1. Com és habitual començare comentant algunes respostes a preguntes del ple anterior. Començare amb la pregunta sobre el dictamen del Pla d'acció territorial del litoral. Diuen textualment "Respecte al Pla d'acció del litoral, conegut el contingut del mateix, considerem que s'ajusta als interessos del nostre municipi, s'informarà respecte d'això en la pròxima comissió de territori del mes de juny"L'equip de govern ha decidit unilateralment allò que ha fet i l'ha furtat al ple la possibilitat del control i la informació al ciutadà. Els ajuntaments que han fet alguna cosa han sigut convocats per la conselleria i han sigut informats. Vostes han tingut la mateixa possibilitat?No crec. Esperem que quan la conselleria de Territori traga el pla territorial de l'horta ens informen més i ens tinguen en compte i que no siguen tant complaents amb els projectes de les conselleries.

2.Resposta sobre l'Ausiàs March"No hi ha cap clàusula suspensiva. L'ajuntament disposa de la propietat del sòl des del moment de la firma de l'escriptura. En conte al soterrament de la línia elèctrica s'efectuarà quan s'urbanitze el sector urbanístic sobre el qual s'alça. Per un altre costat la construcció del col.legi públic Ausiàs March s'iniciarà una vegada este finalitzat el projecte d'execució que està ultimant Ciegsa.
"Sobre aquest tema podem dir diferents coses.Una és que l'ajuntament no té una clàusula suspensiva però si una condició suspensiva a l'escriptura.Segona cosa que podem dir sobre el C.P. Ausiàs March, com va indicar un regidor en el ple on es parlava de la modificació pressupostària, es pressuposten 132.000 euros per al soterrament de la línia elèctrica quan en altres ocasions (pressupostos anteriors) s'havia pressupostat per 400.000 eurosSéquies, que ens confirmen si no les han comprat perquè pareix que encara no les ha comprades.Divergència metres quadrats entre la moció de cessió d'ús a la generalitat que indica 9.938 metres quadrats i l'escriptura dels terrenys que indica 9.333 metres quadrats.

3. Les fonts del passeig Aragó. Si són fonts que funcionen com a fonts amb aigua i si no han de funcionar com a fonts que les lleven.

4. Què ha decidit el sr alcalde sobre el Consell de Participació ciutadana?

5. L'Ajuntament té un pla de regeneració de Saplaya Sud i Peixets? o ho ha demanat a altres institucions com a Costes? (interessant fer fotos per a demostrar que no queda platja com em va dir algú)

6. S'estan prenint mesures coercitives per l'abandonament de trastos vells?

7. Una gran quantitat de contenidors en el poligon industrial, què fan allí? no estarien millor distribuïts pel poble?

No hay comentarios: