Vistas de página en total

sábado, diciembre 02, 2006

Ple novembre (1)

No vaig poder estar tot el ple, però us puc contar el que va pasar fins eixe moment.

El més sorprenent es que UV té veu, parla i ha dit més en aquest ple, que en tot l'any :O

Es van aprovar els serveis d'aules d'angles i informàtica, BLOC i EU demanaven que es parlara amb els col.legis per vore quines eren les seues necessitats i ajudar-los, en vegada de fer estes aules. Es proposaven ajudes amb ordinadors, escoles matineres, o allò que hagueren demanat les AMPES que saben quins problemes tenen. Afegir que Moral (EU) va dir que en conte de gastarse quasi 40.000 € amb la publicitat del metro, es podrien haver fet estes dos aules gratuïtes per als veïns, i no cobrar el servei que costa eixos 40.000€ i un poc més.

En quant a la reducció de impost de circulació, el alcalde va fer la seu soflama del PP i lo be qu ho fan reduïnt impostos, BLOC va denunciar que aquest impost no distingix qui contamina de qui no ho fa, beneficia als contaminadors i això no es propi d'una societat que vel.la per el medi ambient. Altres ciutats estan fent just el contrari. Pretenen augmentar les matriculacions ia així compensar els ingressos. Per l'art de "birli-birloque" es va terminar parlant del soterrament de les vies.

L'alcalde va dir que estem en periode de transició per a entrar en una "nova era" (ha trobat la solució per al problema de la financiació dels ajuntaments), en la que la construcció i el taulell no serien necesàris, ara, eixe periode termina al 2009, i coneguent-los, sesrà el 2011, quan ja no ens quede territori per requalificar.

També va dir que no estan en perill les arques d'Alboraia, va dir que no estan compreses exactament, per a soterrar les vies, el queno va dir era que lo que SI ESTAVA COMPROMES SON LES NOSTRES TERRES.

Cntinua dalt.

No hay comentarios: