Vistas de página en total

sábado, diciembre 02, 2006

Ple Novembre (2)

He de dir que m'encanta vore el salò del plenari ple de gent :)

Continuem, amb el tema del jutge de pau, el señor Ferrer ens va fer una nova demostració de la capacitat demagògica d'un politic, de com no dir res dient moltes paraules amb un semblant enfadat, de com respodre a una pregunta que no se li havia fet, oblidant o no escoltant tot el que s'havia dit. Dient el que volia dir, molt enfadat, però sence cap raò ni veritat.

UV valenciana va felicitarse per l'elecció del defensor del ciutadà sence haver-lo votat, es lo que te el "rodillo", el PP anuncia les aules antes del ple, es lo que te la majoría absoluta, fas i desfas.

L'oposició alabava el candidat, però no com es feien les coses, avisaren a les associacions per fer candidatures perque els ho van dir, ells ni ho havien pensat. (fas i desfas)
Es recriminava com s'havien fet les cosses, no al candidat.

Es desestimaren le al.legacions de Ecologistes en Acció per el PRI Patacona, EU demanà més temps per poder estudiar l'informe que era motl llarg i complexe com per a poder llegir-lo en dos dies. L'alcalde va dir que no, que estava toto molt clar, i que el tècnic havia desestimat tot amb la llei a la ma. Ah, i per no tardar més dels sis messos que han tardat en contestar.

Després la moció contra la violencia de génere, i la del AVE, però ja no hi vaig poder estar, així que si algú ens ho vol contar, ja sap aque ací ho pot fer.

No hay comentarios: