Vistas de página en total

jueves, marzo 02, 2006

PLE AL PLE :)

A pesar de l'intempestiva hora, el ple estava ple. En lloc de dinar molts ciutadans varen decidir anar a vorer un canvi de regidor i escoltar les raons per a la dimissió d'un altre. Animar a Àngels en la seua nova tasca i reconeixer que ja fa molt de temps que treballa per Alboraia. A Jose Luis donar-li de nou les gràcies per la seua tasca i dedicació a l'ajuntament i el poble, agraïment per la seua elegància fins i tot per a dimitir, ( huí en dia es difícil trobar una dimissió i no un transfuga a la política).
Les raons, dites i clares son. Gest que també li agraim; desacord amb les expropiacions de l'horta i creiximent de les despesses corrents de l'ajuntament del 70%, (sí, sí, la xifra és correcta), fent inviables els pressupostos i inrecolzables per algú amb seny.
Una ventada d'aire fresc per l'ajuntament?
El més significatiu del ple: la discrepància política? de Unió Valenciana, (s'abstingué en l'últim presupost i en la major part de la legislatura) i el fet de que el seu partit li agraïra l'avandó del escó per boca de Vicent Ferrer, (i mantindre la majoria absoluta), (pels pèls). Un incís: Vicent Ferrer és un trànsfuga dels de llibre; de vicepresident de Unió Valenciana a senador pel PP en unes vespres electorals. Elegant?

No hay comentarios: