Vistas de página en total

viernes, julio 27, 2007

Aprovació del conte general de 2005

S’aprova l’acta num. 12, de 28 de juny amb 18 vots a favor i 1 abstenció
El segon punt del dia era l’aprovació del conte general de 2005, sí, sí, 2005 no es una errada.
Àngels obri el torn de participació dient que votarà abstenció perquè no està votant la gestió del govern popular sinó el contingut del document tècnic del conte general, afegeix que la gestió segons aquest document es nefasta, amb un remanent negatiu que va obligar a dissenyar el pressupost del 2007 amb superàvit i un endeutament reial del 400% si en tenim en conte els deutes de les empreses púbiques de l’ajuntament, i unes previsions de cobrament del ICIO (impost de construccions) disparades i irreals. Finalitza recordant que l’actual pressupost està als jutjats amb un contenciós que ha interposat el BLOC.
Xavier de CIALBO, diu que després de llegir el informe d’intervenció es pot dir que la gestió es prou roïna i que no entén que vol dir el tècnic quan afirma que la gestió de la contractació de personal a les empreses públiques es “rara”.
Moratal del PSOE s’estranya de que siga al 2007 quan es presente l’informe del 2005, que ara haurien d’estar votant el del 2006. Va dir que si l’ajuntament fora una empresa privada estaria en “quiebra”, que s’han perdut 400 milions de pessetes, en deuen 14 milions d’euros i 3 milions son de deutors i pregunta si es podran cobrar, si s’està fent alguna cosa per cobrar els deutes. Espera que al setembre estiga preparat el conte general del 2006.
El alcalde contesta que hi ha “descompensacions” en els pressupostos, però la gestió es en conjunt “equilibrada”. En quant als deutors diu que s’aplica el criteri del reglament de societats. No contesta a CIALBO res de la contractació “rara”.
11 vots a favor i 8 abstencions (hi faltaven 2 regidors, uno CIALBO i un altre del PSOE)

No hay comentarios: