Vistas de página en total

viernes, julio 27, 2007

Expectació al plenari

Era el primer ple ordinari de la legislatura, amb un equip de govern molt rodat, ja en son 2 legislatures i una oposició molt “verda” i no sols amb connotació ecologista com hem pogut comprovar amb les mocions socialistes preocupades pel canvi climàtic, les al·lèrgies i les platges.

Llevat d’Àngels (amb un any més d’experiència com a regidora però més participant amb el col·lectiu del BLOC), la resta de regidors s’estrenaven ahir mateix com a regidors municipals.

Pense que el que va passar ahir es fruit de la inexperiència i que el temps anirà donant-nos a tots una oposició més madura.

A Xavier se li apoderaren els nervis, normal, crec que jo no en podria dir ni una. No es el mateix parlar des de dalt que des de baix. Va llençar algun guant verinós que l’alcalde amb eixa cintura àgil que el sosté va saber deixar passar de llarg, i com que no es va insistir.... el guant era una anotació dels tècnics de l’ajuntament que deien que la contractació de les empreses públiques de l’ajuntament es “rara”.

A Àngels li va passar el mateix amb un prec al voltant de la despesa en publicitat de l’ajuntament al Alboraia Actual que ascendeix a 870€ per quinzena, la cintura ho va esquivar molt bé.

I em deixe a Moratal per al final perquè va ser, vaig a dir “estranyament sorprenent”, en dir que el pàrking no s’hauria d’haver fet i el perill d’inundacions, que l’escola no es construïra damunt de la línia elèctrica soterrada i les vaques boges, en fer una moció sobre les platges demanant el que ja s’està fent (segons el PP) i en atorgar una indemnització a la regidora Carmen Peris Navarro fruït d’una errada comprensible que no haguera comès si haguera evitat dir noms al fer el prec.

Crec que en política la dita “eres dueño de tus silencios y esclavo de tus palabras” hauria de ser molt presa en conte.

No hay comentarios: