Vistas de página en total

sábado, julio 28, 2007

Profesionalitzar l'ajuntament

Com a tots els ajuntaments era l’hora de fixar els honoraris dels regidors.

A Alboraia ja tenim 8 regidors alliberats total o parcialment, olé, olé!!! Ara si que estarem ben atesos segons Gimeno, ara si :) i en horari de “tardes/noches” i tot ...

I es que aquest va ser l’argument del PP per a motivar el massiu alliberament de regidors junt a una explicació no massa clara, de que anava a costar el mateix que si cobren per assistència als òrgans municipals. Es van oblidar d’afegir el vint i pico per cent de la Seguretat Social, encara que diu Gimeno que amb els set mil i pico euros que sobren a la partida es pot pagar folgadament.

Com va recordar Moratal si en conte de 10 hores treballaren les completes de l’alcalde guanyarien més que ell. Un desficaci.

Gimeno va dir que la despesa era abans 163.6 i ara 158.6 però i la seguretat social, calculant un 20% més el cost es de més de 192 (tot en milers d’euros), així i tot no em quadren els números, miraré de confirmar per escrit tota esta informació també.

Vaig a prendrem una llicencia i vaig a dir que el Gimeno es un “cachondo”, dir que no alliberen a tots perquè no es obligatori.... jajajaja no es per riure una estona? I afegir que no vol profesionalitzar l’ajuntament no es per riure una estoneta més? Com li diu a “contractar” 8 regidors? I tot per no plorar, pensa que som "tontos"?

Vol dir que els que cobren per assistència no atendran el veïnat? Vol dir que no entra dins de les tasques de regidor atendre als veïns s’assisteixca o no als òrgans municipals? Vol dir que eixe horari tarde/noche dels dijous no coincideix amb la reunió d’eixos òrgans? Vol dir que eixos regidors no assistiran per estar atenint els veïns?

Ah! I va dir que no alliberaven els tres regidors restants perquè ja tenen el seu treball i no es obligatori, clar, si girem aquest argument vol dir que s’allibera a la resta perquè no en tenen de treball?
Clar, lo que es diu clar, no ho tinc. I no vull dir que ningú mereixca remuneració pel seu treball, eh?

No hay comentarios: