Vistas de página en total

sábado, julio 28, 2007

Mocions socialistes

Es van aprovar també dos mocions de les tres que va presentar el PSOE, en la primera es demanava que als jardins municipals es plantaren arbres que produïren el menor polen possible. Es va aprovar per unanimitat.

En la segon es proclama la preocupació pel canvi climàtic i el desbaratament energètic a les instal·lacions municipals, i es proposa també una campanya entre els comerciants per a l’estalvi energètic, que si tenen refrigeració funcionant no tinguen les portes obertes. S’aprova per unanimitat.

La tercera moció, la de la discòrdia, es per que hi ha persones amb infeccions per les platges d’Alboraia segons els metges especialment a Patacona, i demanen analitzar les aigües no sols a les platges sinó també les que venen d’altres municipis.
Ara respon Vicent Ferrer, dient que no la recolzen perquè les mesures propostes ja estan funcionant, i que en Patacona els anàlisi son excel·lents o francament molt bons, encara que de vegades poden vores perjudicats per vessaments que son mostra d’un greu incivisme.

Esta es va rebutjar amb 10 vots en contra i 8 a favor. (una regidora del PP va marxar prompte, i jo em pregunte en estos casos, es paga el plenari complert?, es per hores?...)

No hay comentarios: