Vistas de página en total

sábado, julio 28, 2007

Polisportiu Port Saplaya

Es tracta d’adjudicar per procediment no públic i negociat la concessió del polisportiu de Saplaya, ja que quan es va fer el procediment públic cap empresa no es va presentar. I em sorgeix un dubte, no sé què haurà canviat per a que ara una empresa si estiga interessada, però ho preguntaré.

Àngels diu que va a votar abstenció, i no perquè no vulga la infrastructura sinó perquè ha rebut la informació eixe mateix dia i no l’hi ha donat temps de poder estudiar-la, i com que ells tenen la majoria suficient però poder aprovar el projecte, s’absté.

Xavier corrobora que ha rebut la informació eixe mateix dia i vol que li expliquen el pla d’inversió i amortització.

Moratal pregunta si el solar està afectat a un centre escolar (recordar que era sòl dotacional educatiu de 4500 metros insuficient per a l’ús escolar, i Conselleria havia concedit el canvi d’ús ja fa un temps)
Gimeno contesta que es va presentar la informació el dia abans, i era el informe del arquitecte municipal, i es va donar abans del dictamen del punt, així que si es va tindre la informació abans del dictamen, i que no era per precipitació sinó per “desgraciada tardança” (no, si quan jo dic que es un “cachondo”....) i es quan conta tota la historia per demostrar que no ha hagut precipitació, quan lo únic que havia demanat l’oposició era la documentació a temps per poder estudiar-la, i no uns minuts abans del dictamen.

Encara recorde a l’alcalde prometent el canvi de formes per a esta legislatura....
Li contesta a Moratal que el sòl es escolar però hi ha autorització de canvi d’ús de la Conselleria.

Xavier torna a preguntar pel punt de “menor subvenció i major aportació”, i Gimeno li diu que son criteris del concurs però que com no hi ha concurs no es poden comparar eixos criteris amb altres empreses. Que segons el tresorer l’ajuntament posarà 1,7 milions € i a la empresa li costa 1 milió però hi ha que pagar-li el cost de construcció, el cost de manteniment, el personal, l’amortització, ingressos, etc, tot açò pagat a 25 anys. Aquest es el model de gestió elegit pel PP, el de les concessions administratives.
Votaren 11 a favor i 8 abstencions.

No hay comentarios: