Vistas de página en total

viernes, septiembre 29, 2006

Altres precs i preguntes

L'oposició es va queixar "amargament" en aquest moment del ple de les respostes que l'alcalde els donava perquè no sels hi respon al que ells pregunten. I tots tornaren a repetir les preguntes que volien sels hi contestara.

EU li va preguntar primer qui era qui contestava les preguntes, i si creia que era digne d'un govern contestar d'eixa manera. L'alcalde li va dir que ell en contestava algunes, altres els regidors que més sabien del tema o els tècnics afectats per la pregunta. No recorde si li va fer cap altra pregunta, si algú se'n recorda que ens la conte.

BLOC ens ha enviat les preguntes per escrit (moltes gràcies, tinc la memòria curta i cap llapissera) :(

PSOE va preguntar per l'access nord al port i l'aquiescència de l'alcalde amb el projecte manifestada davant del conseller en la inauguració de la depuradora i tornà a demanar explicacions sobre com s'anava a pagar el soterrament de les vies ja que la resposta de "En su momento se verà" no es vàlida quan ja estem a un mes vista (i al meu entendre no es vàlida encara que falten vuit anys, eixa quantitat de diners es lo suficientment desgavellada que n'hi ha per a que tot estiga clar des de'l primer moment.

No hay comentarios: