Vistas de página en total

viernes, septiembre 29, 2006

Preguntes del BLOC a l'alcalde del ple de setembre

1. Recorde que en el ple de juliol parlàrem del tema dels propietaris de Vera que havien rebut uns contractes-opcions de compra en què en l’espai del comprador apareixia una adreça d’una constructora. Tinc entés que els afectats i afectades no han rebut els contractes corregits de què voste parla en aquella ocasió. Què sr alcalde, la compra de Vera la fa EGUSA o una constructora particular?

2. Per a fer aquesta pregunta m’empare a allò que diu el ROF [Reial Decret 2586/1986, de 28 de novembre, perquè s’aprova el Reglament d’organització, funcionament i règim jurídic de les Entitats Locals]. Article 97.7 “las preguntas formuladas por escrito con veinticuatro horas de antelación, seran contestadas ordinariamente en la sesión o, por causas debidamente motivadas, en la siguiente”. ROM no diu res. Quant s’ha gastat l’Ajuntament d’Alboraia mitjançant Egusa en les campanyes publicitàries del soterrament de vies (també coneguda “Bajo tus pies” i del trasllat d’Alcampo??????????? No volem saber qui s’ha gastat els diners (Egusa) sinó quants

3. Alguns veïns: sequioleta del parc de Tomàs i Valiente no és visible perquè està a ras de terra


4. Concessió parking: usuaris han pagat per 50 anys i només gaudiran 47 anys. Però si que s’han recordat d’actualitzar l’ipc.Quina és la penalització a l’empresa? Cap i a l’usuari?

5. En l’oferta esportiva municipal, en l’apartat que es refereix a l’oferta esportiva escolar desenvolupada en els centres. Com és que hi ha tanta oferta en les escoles privades i tan poca oferta en les escoles públiques?.
6. C.P. Ausiàs March, quan estarà l’escola. Soterrament línia elèctrica encarregada ara EGUSA

7. A una pregunt sobre la no convocatòria d’un representant del Bloc en el procés de participació ens indiquen que intentaren localitzar-la telefònicament i no la trobaren. Els recorde que tenim un representant titular i un altre substitut que en cap moment va ser telefonat. Els pregue que es prenguen les coses més seriosament.

8. Li pregue sr alcalde que li diga a l’editor de l’Alboraya Actual que indique els repartidors que no diguen que repartixen el periòdic de l’Ajuntament perquè general molta confusió. O és que l’actual té alguna vinculació amb Egusa que desconeixem?

No hay comentarios: