Vistas de página en total

sábado, septiembre 30, 2006

Sobre les ordenances

Es van aprovar dues ordenances, una anomenada "taller de convivencia" i l'altra "servicio de ludoteca". Per supost que a la web de l'ajuntament no les trobareu.
Si algú me la poguera fer arribar en model electrònic li ho agrairia, jo intentaré demanar-lo per ahí :)

Pel que vaig poder entendre al ple, l'ordenança del taller de convivència regula un servei de fisioteràpia subvencionat (35-70%) per a majors 1 HORA A LA SETMANA per a 20 persones, segons va dir Àngels la població de majors d'Alboraia era superior a 2000 ó 3000 (no recorde la xifra, encara que tenint en conte que el servei es per a 20 no es significatiu l'error).

L'argumentari de l'oposició va coincidir que es tractava d'un pedaç o "parche" electoralista, i el senyor Gimeno insistia en el fet que estaven treballant en açò des de 2005 (uau! ara entenc per què alliberaren a Gimeno, per poder terminar aquesta tasca).

Un altre punt de discòrdia eren els criteris de selecció, l'oposició deia que no estaven al reglament i Gimeno que si, que no, que si, fins que l'home els va llegir, i clar resulta que no tots tenien la mateixa "versió" del reglament, uns tenien el document que els entregaren el dia 27 (ple era el 28) i Gimeno devia tindre una versió "last minute". (Fruit de l'intens treball del 2005 ;) Eixe últim comentari es la meua conclusió, cadascú tinga la seua.

En el que fa a la ludoteca no vaig poder esbrinar massa, sols que no es un servei gratuït i que serà oferit al centre Canonge Julià, de nou l'oposició va criticar l'oportunisme de la mesura, i es que s'acosten les eleccions.

Es van dir mes coses, però crec que el mes important està ací reflectit.

No hay comentarios: