Vistas de página en total

viernes, octubre 27, 2006

Precs i preguntes I

Els polítics centren les preguntes al cost de les campanyes publicitàries, la manca d’informació i la presa de pel a tot el poble. Àngels del BLOC va fer-ne mes, li les demanaré per a que les vegeu.

Arriben els precs i preguntes, i la gent comença a participar, primer es demana que la bàscula (nova) pública d’Alboraia funcione com cal i que hi posen paper per a poder tindre el servei.

Després “rifi-rafe” entre mares del Ausias March i el alcalde, que si es farà alguna cosa fins que el nou col·lege estiga fet, que si tot està fet ja, mentides, veritats...... resulta difícil creure que les mares es queixen per “afició”, alguna deu passar.

Señor Cudero demana se li conteste per escrit per què es va censurar l’escrit de SOS Alboraia, i clar l’alcalde li diu que no hi ha censura, que va ser el director qui va decidir no publicar-lo, mmmmm.... no se ho creu ni ell.

Angeles va demanar explicacions per la nova plaça Tomas i Valiente, un altre veí demana seguretat per al “veïns del pàrking” per les fuges d’aigua que han ocorregut ja a 3 metres de profunditat, i per això el pàrking estava tancat.

Algú més ( yo misma :) ) vaig demanar que es penjaren a la web les actes dels plens i es renovara la web per poder treballar amb ella.

L’alcalde va dir que prenia nota de tot açò.

No hay comentarios: