Vistas de página en total

viernes, octubre 27, 2006

Preguntes BLOC

No ha fet falta ni demanar-li-les, les envia per email, així com noticies, comunicats, notes de premsa, etc.... sols teniu que enviar un correu a blocalboraia@hotmail.com i rebreu els correu s del BLOC d'Alboraia.

1. Els precs i preguntes han estat a la disposició de l’oposició la mateixa vesprada del ple. AÇÒ JA ÉS UN CLÀSSIC DE L’EQUIP DE GOVERN, responen tard i malament. Que sapien que des del Bloc pensem continuant preguntant i fiscalitzant la gestió de l’equip de govern i si és necessari realitzaren una “vaga a la japonesa”, fer encara més preguntes. Si tenen la mateixa diligència per a tot, aviats anem.
Però no content amb açò el senyor alcalde incomplix la legislació vigent, per a dir açò recordaré una pregunta que vaig fer en l’anterior ple i que l’única resposta que ha conseguit és que li han passat la pregunta a Egusa i quan estiga preparada la informació ens la passaran però si des de juliol estem preguntant açò.
“Per a fer aquesta pregunta m’empare a allò que diu el ROF [Reial Decret 2586/1986, de 28 de novembre, perquè s’aprova el Reglament d’organització, funcionament i règim jurídic de les Entitats Locals]. Article 97.7 “las preguntas formuladas por escrito con veinticuatro horas de antelación, seran contestadas ordinariamente en la sesión o, por causas debidamente motivadas, en la siguiente”. Quant s’ha gastat l’Ajuntament d’Alboraia mitjançant Egusa en les campanyes publicitàries del soterrament de vies (també coneguda “Bajo tus pies” i del trasllat d’Alcampo??????????? No volem saber qui s’ha gastat els diners (Egusa) sinó quanta

2. Sr alcalde per a quan la liquidació pressupostos 2005. Repassar terminis que dóna la llei d’hisendes locals: Artículo 191. Cierre y liquidación del presupuesto.
"Las entidades locales deberán confeccionar la liquidación de su presupuesto antes del día primero de marzo del ejercicio siguiente.”
Però ja sabem que tot allò que li puguem dir li resbalarà. O és que té por a haver de prendre les mesures que indica la llei en casos de remanent negatiu, és a dir que no li isquen massa bé els comptes (reduir despeses, operació de crèdit o aprovar un pressupost en superávit inicial)

3. Algú del públic va preguntar en un ple anterior on s’aparcaria en la platja d’Alboraia (Patacona) i el sr alcalde va respondre que en un solar d’un conegut constructor. Vull saber per quina raó? és una cessió? és un conveni?
4. Veïns-veïnes. Alguns veïns i veïnes es queixen de què els carrers estan bruts (la neteja no es fa bé i els carrers plens de pissarrades i cagades de gossos). Estan preocupats d’allò que veuen i de la imatge que es dóna del poble als visitants.
5. Alguns veïns m’han comentat que en el carrer els han fet una enquesta sobre la gestió municipal i que els enquestadors comenten que és una enquesta de l’ajuntament. M’agradaria saber si és de veres que l’ajuntament ha contractat l’enquesta i quant costarà la dita enquesta. També m’agradaria saber si és una enquesta pagada per l’Ajuntament, si tenen idea de fer-ne més i si en el passat han fet altres.
6. Li presentàrem un escrit a data del 27 de setembre de 2006 on li comentàvem que hi ha zones de nova urbanització al voltant de l’avinguda de l’orxata i la plaça Tomas i Valiente on les voreres depenent del costat estan totalment anivellades al carrer o no. Li ho recordem i volem saber si tenen previst alguna cosa.
7. M’han comentat la publicació d’un article el 30 de setembre de 2006 en un periòdic que titulava “Denuncian la situación “insostenible” del retén policial de Alboraia” Tenen previstes algunes mesures correctores???

No hay comentarios: