Vistas de página en total

viernes, octubre 05, 2007

Mocions i resolucions (II)

Passem a les mocions, el PSOE proposa una que pretén regular els sorolls de les motos i la maquinaria de jardineria, fent els controls adients als motoristes sorollosos i proposant l’inici del ús de la maquinaria a les 8 hores els dies laborables i a les 10 els caps de setmana i festius.
En el torn de paraula, Àngels recorda que el BLOC ja va demanar fa temps la regulació acústica global, de tot tipus de sorolls al poble, i l’alcalde diu que ho recorda, la regidora encarregada comenta que ja hi ha un esborrany de l’ordenança reguladora del soroll.
S’aprova l’ordenança per unanimitat.

Es el torn del control de les resolucions d’alcaldia, es a dir, es dona a tots els regidors totes les resolucions d’alcaldia, o decisions que pren l’alcalde per la potestat que li atorga la llei, en eixos documents de la resolució es motiva i exposa la decisió presa.
Àngels del BLOC comenta que ha detectat que han caducat 2 expedients de regulació urbanística, pregunta per quina raó ha passat això i si es tornaran a obrir els expedients. L’alcalde li contesta que ho farà per escrit.

No hay comentarios: