Vistas de página en total

martes, octubre 02, 2007

Ple del 27 de setembre (I)

Comencem tard, a les 20:55 i uns 50 ciutadans estiguérem presents.
Primer es va aprovar el acta de un ple anterior amb una xicoteta rectificació, després es va aprovar la modificació del reglament de participació ciutadana.
La modificació consistia en afegir el punt 3 del article 31 en el que es diu que el càrrec del defensor del ciutadà rebrà una compensació econòmica anual. En el torn de paraula Àngels del BLOC justifica el seu vot, que es abstenció, dient que està a favor de la remuneració de la figura del defensor del ciutadà, però pensa que la remuneració hauria de ser estable durant tota la legislatura en el reglament, també va aprofitar l’ocasió per proposar que se li donara més difusió a la figura del defensor, donar-li publicitat explicant els horaris, les funcions i la localització. L’alcalde respon que ells també estan per la estabilitat, però que procedimentalment cal fer el canvi així, no assignant la estabilitat en el reglament. També està d’acord en que ni la visibilitat del defensor ni les dependències on està no son les adequades. Pren nota de la proposta del BLOC de donar a conèixer tota la informació i li la agraeix.
Xavier de CIALBO també recolza la modificació amb el seu vot a favor, però amb un condicionant, que es conèixer la tasca i dedicació del defensor i poder valorar-ho a posteriori.
Moratal del PSOE motiva el seu vot favorable argumentant que la figura es necessària i la tasca positiva, i proposa la nova localització del defensor en la Casa del Comte Zanoguera. L’alcalde respon que es veuria quina es la nova localització.
Es procedeix a la votació amb 20 vots a favor i una abstenció.

No hay comentarios: