Vistas de página en total

sábado, octubre 06, 2007

Precs i preguntes CIALBO

Xavier de CIALBO pregunta si ja s’han adjudicat les obres del col•legi Ausiàs March i a qui, si hi ha disponibilitat dels terrenys i demana una copia dels documents que ho demostren.

També pregunta com va el soterrament de la línia elèctrica del Ausiàs March i les obres de soterrament del metro.

Pregunta quan tindran el despatx per a poder treballar i atendre els veïns com cal.
Comenta que en Juliol es van abstindre en el punt de les indemnitzacions als regidors, però que ja s’estan arrepentint, perquè sempre tenen l’informació a última hora i demana que l’informació els arribe en més temps per poder treballar millor.

L’alcalde respon que encara no s’han adjudicat les obres de l’escola, que la setmana vinent anirien a CIEGSA per vore si ja tenien preparada la baremació i així tindre tota l’informació mes exacta. Explica que ja han enviat el certificat de disponibilitat dels terrenys de l’escola a la Generalitat.

De la línia elèctrica diu que no fea falta el informe d’impacte ambiental, però que l’han de fer perquè l’ha demanat un veí, però que ja tenen les autoritzacions
Pel que fa al soterrament del metro, estan ja executant els murs pantalla al carrer Valencia i ja s’han desviat les infraestructures. Ja s’han signat els convenis de reserva de terrenys, i els treballs començaran en altres punts del traçat. Estan fent cates en el carrer Canonge Julià, i en un mes aproximadament tot el traçat es trobarà en diferents etapes.

Dels despatxos diu que quan puguen fer la reforma de la casa del Comte Zanoguera el tindran, en uns dos mesos.

Sobre la tardança de l’informació diu que procurarà millorar la gestió però que de totes formes la tenen abans de les comissions.

No hay comentarios: