Vistas de página en total

viernes, octubre 05, 2007

Precs i preguntes BLOC

Àngels del BLOC comença el torn de paraula amb la ja tradicional llista de preguntes:
Primer pregunta pel col•legi Ausiàs March, pel solar ple de material que hi ha al costat i les màquines que esguiten de fang el pati de l’escola, diu que els pares estan cabrejats perquè no se’ls ha informat i sols hi ha una tanca metàl•lica fent d’aïllant, recorda que ja que l’ajuntament obliga els veïns a tancar els seus solars com cal, el mes adient seria que l’ajuntament fera el mateix amb els seus solars, demana també les llicencies d’activitat que se estan desenvolupant al solar.

En segon lloc demana unes llicencies d’obres de Saplaya que pel que sembla pertanyen a unes obres que s’estan executant sobre els jardins públics.

Tercer, pregunta per unes màquines velles i per la seua funció.

Reclama major presencia policial en els llocs conflictius pel que fa al transit rodat, com al punt de convergència de la Ronda Est i l’avinguda de l’Orxata.

Pregunta pels excrements dels gossos al poble, per si ha hagut denuncies, i recorda que alguns dels “pipicans” encara estan precintats.

Prega que les convocatòries dels plens es publiquen a la web de l’ajuntament, i que encara que compren que han de seguir una forma, es feren lo mes entenibles possible pels veïns.

Pregunta pels pagaments al diari Alboraya Actual, esta ja la va fer al ple de juliol, però no li van contestar i per això insisteix, diu que no es un problema amb el mitja de comunicació, però li pregunta si li pareix normal la despesa de 870 € per quinzena, i si pensa continuar a eixe ritme fins arribar als 20.880 € anuals.

Per últim, pregunta pel Barri Rei en Jaume, ja que amb les darreres pluges els albellons no tragaven aigua, pregunta si hi ha un pla d’emergència total i per barris, si hi ha mesures preventives i si s’ha netejat el clavegueram.

L’alcalde respon ara a les preguntes, a la primera li diu que ho farà escrit, a lo que Àngels replica que els pares i veïns mereixen una explicació, i l’alcalde li dona la paraula a Joaquin Rubio per que ho explique. El regidor exposa que en el consell escolar del dia d’abans ja s’havia explicat que s’havia col•locat una tanca provisional i que el dilluns es ficaria la definitiva, que evitaria els esquitxons i els sorolls, i que si necessita mes explicacions que en les comissions li pot ampliar l’ informació que necessite.

Tornem amb les respostes de l’alcalde, i pel que fa a les obres de Saplaya, ho havia de consultar.

Els Infoquioscos (màquines velles per les que preguntava Àngels), l’alcalde li diu que eren per a les targetes AMIC, que s’estan renovant i canviant el sistema de lectura de la targeta ja que es pretén que ara si funcionen i es puguen utilitzar pels veïns per al transport públic entre altres coses.

Sobre les denuncies dels gossos creu que si hi ha hagut denuncies, i que creu que tots els pipicans estan en funcionament, a lo que un veí del públic respon que no es així.

Pel que fa als problemes de circulació, en eixe punt conflictiu de la Citroën, insistirà en que s’augmente la presencia policial així com en altres punt conflictius de la població.

Al respondre la pregunta de l’Alboraya Actual diu que esta corporació fa una pràctica de publicar informació municipal, com també ho fan o ho han fet els demes i altres ajuntaments també ho fan. No sap si continuaran fent-ho, però no ho descarta, els contractes son mensuals i no hi ha problemes si es decideix no continuar.

Diu que hi ha un pla d’emergències municipal en cas d’inundacions i que es conegut per tots els participants. La neteja del clavegueram la fa l’empresa concesionaria, però que en les obres no es pot garantir que tot estiga be al cent per cent, en Rei en Jaume s’ha detectat un problema del “aliviaero” del col•lector, que es va solventar al transcórrer de la nit, i es va demanar explicacions a l’empresa i que no era normal que açò passara, i es va detectar un error en l’execució, perquè una part del “aliviaero” no tenia la secció necessària i estava trencat, però que ja s’havia solventat.

No hay comentarios: