Vistas de página en total

martes, octubre 09, 2007

Precs i preguntes PSOE

Chavarria comença el torn del PSOE preguntant per les parcel•les sense llaurar que hi ha al voltant de les zones urbanitzades, i que molesten els altres llauradors i son focus d’insectes, sol•licita la possibilitat de que les parcel•les es mantinguen en les condicions de higiene necessària.
L’alcalde li contesta que es parlarà en el consell agrari.

Lanuza continua amb el torn del PSOE sol•licitant la revisió del pla d’emergència en cas d’inundació, perquè s’estava a vessant aigua al carrer que provocava la reinundació dels garatges . Prega que l’obra de la Plaça Constitució, que pensava que anava a utilitzar-se en ampliar la plaça, es retranqueje i s’alinee amb la resta d’edificis.
Pregunta si hi han informes de danys al barri Rei en Jaume i si s’han mesures d’ajuda.
També pregunta si el nou concessionari de Antonio Vicente a l’entrada del poble te les llicencies oportunes, perquè esta instal•lat en sol rústic, i s’han pres les mesures sancionadores adients, com si s’ha fet en un obra molt semblant del camí Fondo.
Recorda les condicions imposades a ONO per cablejar el poble, no tenia obligació de fer-ho en tot el poble? Sols ho han fet on es rendible, i pregunta si el cablejat resultant passa a ser de l’ajuntament.
Per últim pregunta per l’uralita amb amiant de la xarxa d’aigua, per si s’està canviant per Aqualia en eles obres.

L’alcalde respon que l’actualització del pla es fa contínuament, sols que eixe problema que comenta va ocórrer per la situació del “aliviaero” i no hi havia altra forma de fer-ho. Sobre l’edifici de la Plaça Constitució, Cabo prendrà la paraula.
Diu que no hi ha informe de danys en el barri Rei en Jaume.
Demanarà una visita dels tècnics a Antonio Vicente per a que facen l’informe pertinent.
Pel que fa al acord de ONO, diu que l’acord era per a tot el municipi, però que no recordava en quans anys s’havia de fer, si que sap que hi ha punt que encara no s’han fet, però que han recordat a ONO que han de fer tot el municipi, i que hi haurà que obligar-los.
Del amiant diu que Aqualia va retardada en aquest tema, però que s’ha de canviar, i es preveu el canvi per a 2008-2009
Cabo respon que ha sigut impossible arribar a cap acord en els constructors de la plaça Constitució, que ho ha intentat tot¿?¿? Però no hi ha hagut manera.

Moratal remata el torn socialista demanant a Gimeno l’informe de liquidació del 2006 i demana el canvi de ubicació de la maquinaria del Ausiàs March perquè poden tornar a passar els problemes.
L’alcalde contesta que la liquidació estarà lo antes possible, que el canvi de les maquinaries i la zona de "lodos" i ha possibilitat de menejar-les uns metres en últim cas, i s’han pres mesures per a que no torne a passar.

No hay comentarios: