Vistas de página en total

jueves, marzo 01, 2007

Ple Febrer (I)

Vaig a intentar que no em quede masa llarg. Hi érem al voltant de 25 persones, els de sempre i algú que n’estava interessat per algun punt en concret del ple.

Eren les 20:45 quan vaig arribar perquè venia de la presentació del llibre d’agustí, molt interessant la visió d’eixos pobles abandonats i l'acostarse a eixa realitat i eixes persones, unes imatges que t’envolten i traslladen ben lluny. (si continue així dubte que açò quede curt, ho sent)

El primer punt que es va aprovar (per unanimitat) estant jo present va ser el de la renovació de l'Escola Taller Alboraia Portal de l'Horta II.

Després s’aprovà adherir-se al Pla Sertic, per ajuntaments amb baixos pressupostos???? Que la Diputació ha ficat en marxa per aconseguir diners per a material informàtic, sols va intervindre Àngels del BLOC per tirar de les orelles al govern pels projectes informàtics frustrats d’aquest ajuntament, el mal funcionament de la web (no es poden fer tramitacions online), el no funcionament de la targeta AMIC (20 milions de pessetes que va costar :(

El punt estrella de la nit va ser la discussió de les pujades del RSU (Residus Sòlids Urbans). L’oposició recordà el govern que malgrat la pujada del 4% als ciutadans, es recaptarien 26.000 € menys, i tot açò perquè el PP renova la taxa pujant el 4% a tots, menys als industrials dels epígrafs 6 i 7 que els baixen el tope màxim més del 50% (afectant d’aquesta manera als que mes pagaven per ser mes grans, els xicotets no es veien afavorits per la mesura).
I es que aquest sector li ha dit al PP que com que no fan fem, que no se’ls hi cobre, i eixe va ser l’argument del PP, fàcilment rebatut per l’oposició, ja que hi ha moltes persones que en eixe mateix cas no s’han vist afavorits per la electoralista mesura (segons Tino, Moral els va dir que feren campanya amb els seus diners i no amb els de tots). Els que tenen pisos vuits no fan fem, Gimeno el gris (no pels cabells ni la saviesa de Gandalf, sinó per l’espessor del discurs al parlar) va reconèixer que la mesura sols afectava la mitat dels empresaris dels epígrafs 6 i 7, però no son tots el que no fam fem? Sense peus ni cap. Tino i també la resta de l’oposició (excepte UV) recomanaren deixar el tema sobre la taula per fer un millor estudi de la taxa.
Barres amb molt de tino ;) va recordar que es tractava d’una taxa, i que s’ha de cobrir el cost de la mateixa i no agafar diners d'altres partides.
Al final 9 a favor del PP, 6 en contra tota l’oposició i 1 abstenció d'UV.

No hay comentarios: